Wellness și relaxare la Sands of Therme

0
1655
Sands of Therme

Sands Of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa, se redeschide în acest weekend. 

Lansat în anul 2016, Therme București este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafata indoor de 35000 mp, găzduind cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

În 2018, Therme București a obținut certificatul LEED Platinum, devenind primul LEED New Construction din România cu această distincție, în cadrul celui mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor verzi din lume.

Therme București redeschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa, cu ocazia zilelor libere de Paște și 1 Mai. Începând de vineri, 26 aprilie, vizitatorii vor avea ocazia să se relaxeze într-o atmosferă tropicală, pe o suprafață de peste 30.000 mp de nisip fin, cu peste 1.500 de șeslonguri.

Proiectul, cu o investiție totală care depășește 5 milioane de euro, a fost lansat în vara anului 2017 și a plasat astfel Bucureștiul în liga selectă a capitalelor europene cu plaje urbane, alături de Lisabona, Berlin, Viena, Paris, Moscova sau Hamburg.

Sands of Therme

Noutățile acestui sezon la Sands of Therme

Vizitatorii se pot relaxa în zilele însorite printre specii rare de palmieri, originari din California, unii dintre ei cu vârste între 35 și 40 de ani, și printre măslini, la doar câțiva pași de Pangeea, primul parc urban tematic din țară, un puzzle imens de vegetație, întins pe 3.800 mp, într-o atmosferă care redă liniștea primordială, înainte ca pământul să arate așa cum îl știm azi.

De asemenea, se pot bucura de un cocktail exotic, servit direct în piscina exterioară de 720mp, cu o temperatură constantă de 33°C, având acces la Cocktail and Wine Bar, Coffee Corner, Beer Bar, Red Bull Twist Bar, Gin Bar, Cider Bar sau Gelaterie, dar și la Burger Station, pentru o gustare rapidă sau o masă delicioasă.

Design-ul urban al Beach Club-ului a fost realizat împreună cu Sweet Damage Crew, un grup de street artists (graffiti) multi-premiați în cadrul concursurilor internaționale și locale, care au realizat pentru Therme București una dintre cele mai complexe lucrări de street art din România.

Tot în ceea ce privește posibilitățile de petrecere a timpului outdoor, începând de anul acesta vizitatorii noului restaurant Humboldt pot lua masa pe o terasă cu o capacitate de 200 de locuri, cu ieșire la lac și acces la plajă, piscină și grădină tropicală. Restaurantul beneficiază de un cadru spectaculos și propune un meniu fusion care constă în preparate internaționale dintre cele mai diverse, de la pește, fructe de mare și sushi, până la burgeri americani, paste și alte preparate mediteraneene.

Și pe plaja zonei dedicate familiei, Galaxy, vizitatorii se pot relaxa pe cele 1.000 de șezlonguri pe nisip, întinse pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați. Cocktailuri și alte băuturi revigorante, precum și gustări vor putea fi savurate în trei beach bar-uri de pe plajă. Zona Galaxy are, de asemenea, propriul Grill Bar, care completează meniul variat al restaurantului Galaxy.

Pentru vizitatorii amatori de activități sportive, Sands of Therme găzduiește două terenuri de volei și un teren de fotbal pe nisip, ce recreează întocmai atmosfera de la malul mării, urmând ca în curând să fie deschis și un teren de fotbal pe iarbă.

În zilele în care condițiile meteo nu permit activități outdoor, clienții se pot relaxa cu sesiuni de yoga sau pilates, aqua gym sau ritualuri Aufguss, toate cuprinse în prețul biletului de intrare.

Sands of Therme

Citește și: 6 rețete de smoothie-uri cu fructe

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.