VR sau fitness? La Black Box VR le ai pe amândouă

0
4733
Black Box VR

La Black Box VR, prima sală de fitness în care ajungi în realitatea virtuală, antrenamentul tău este un joc, iar corpul tău este cel care îți controlează toate mișcările.

Cu siguranță ai multe motive care te fac să te duci în fiecare săptămână, de câteva ori, la sală pentru antrenament. Dar cu siguranță nu ai fost niciodată motivat de un inamic pregătit să arunce spre tine flăcări pentru a te distruge.

Asta pentru că, mai mult ca sigur, încă nu ai ajuns la Black Box VR, prima sală de fitness în care te antrenezi cu ajutorul realității virtuale, sală deschisă în San Francisco, la o aruncătură de băț de sediile Twitter, Uber și Dolby Laboratories.

Dacă ești pasionat de jocuri pe calculator, atunci cu siguranță aici te vei simți ca acasă, iar dacă ești pasionat doar de fitness, atunci trebuie să știi că în acest joc, corpul tău este controller-ul pentru tot ce se întâmplă.

Cu fiecare repetare pe care o faci generezi o minge de foc cu care poți să-ți ataci inamicii prin intermediul headset-ului tău VR. Poți să navighezi prin meniu și să-ți alegi șase tipuri de exerciții: împins la piept, genuflexiuni, ramat, îndreptări, presă militară și tracțiuni cu priza largă.

Cu cât ridici mai multe greutăți și cu cât faci pauze mai mici între serii, cu atât șansele tale să câștigi bătălia și în lumea virtuală sunt mai mari. Și pe măsură ce câștigi bătălii îți apar caractere noi, treci de la un nivel la altul și primești arme noi.

Cel mai impresionat lucru este și faptul că prin intermediul inteligenței artificiale sistemul te ajută să-ți îmbunătățești exercițiile în funcție de performanețele tale. Poate că Black Box VR este un joc, dar antrenamentele nu sunt cu siguranță o joacă. Pentru a progresa trebuie să mărești intensitatea, să crești greutățile și să faci pauze mici între repetări.

Iar jocul este atât de captivant încât uneori chiar pierzi din vedere cât de greu tragi la sală pentru a-ți atinge obiectivele în realitatea virtuală. Ceea ce este și ideea acestui concept de sală de fitness, pe care sperăm să-l vedem curând și în România.

Și aici poți să vezi cum funcționează conceptul

Vezi și: 6 antrenori personali pe care să-i urmărești pe Instagram vara aceasta

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.