Vitality Wellness Club inaugurează salina artificială cu sare de Himalaya

0
729
Salina Vitality Wellness Club

Oaspeții Vitality Wellness Club, din cadrul hotelului Ramada Plaza Bucharest, au la dispoziție o nouă metodă naturală de tratament pentru diverse afecțiuni, odată cu deschiderea salinei cu sare de Himalaya.

Oaspeții clubului se vor putea relaxa, în timp ce profită de efectele terapeutice ale salinei.

Beneficiile salinei sunt multiple și importante, mai ales în cazul afecțiunilor respiratorii și reumatice. Pentru că sănătatea și satisfacția clienților este primordială pentru echipa Vitality, specialiștii clubului au construit unul dintre cei mai mari pereți de sare de Himalaya, ce poate fi găsit într-o salină artificială.

Sarea de Himalaya a apărut cu peste 200-250 milioane de ani în urmă, în perioada în care apele acopereau cea mai mare suprafață a Pământului. În urma mișcărilor tectonice, apele s-au micșorat, apoi au secat, în urmă rămânând sarea.

Unicitatea ei este dată de faptul că nu are impurități, nefiind supusă acțiunii poluante a mediului și conține toate cele 84 de elemente naturale în aceeași combinație ca în oceanul preistoric care se consideră izvorul vieții pe pământ.

Având o culoare deosebită, ce creează o ambianță foarte plăcută într-o saună, sarea de Himalaya, extrasă manual din Munții Himalaya, este considerată încă din timpuri străvechi cea mai pură și cea mai sănătoasă sare de pe planetă. Datorită conținutului mare de minerale și fier, culoarea sării face ca amenajările ce folosesc sare de Himalaya să fie unice, lumina punând în valoare atât aspectul estetic cât și pe cel terapeutic.

Cercetările de ultimă oră au arătat că sarea de Himalaya, supusă unei anumite temperaturi, formează un microclimat unic al aerului, conținând ioni negativi.

Inhalarea ionilor negativi emanați de sare tratează următoarele afecțiuni:

  • Boli ale sistemului respirator – astm, bronșită cronică, sinuzită și pneumonie, tuse cronică, infecții ale urechii.
  • Alergii, oboseală, surmenaj, probleme vasculare, probleme digestive.
  • Afecțiuni dermatologice – eczeme, psoriazis, acnee.
  • Dureri de cap, migrene.
  • Eliminarea stresului, detensionarea și detoxifierea organismului.

Pereții cu sare de Himalaya dau acestei saline o atmosferă relaxanta, cu un efect benefic pentru sănătate, iar oaspeții care doresc o escapadă de la stresul cotidian sunt așteptați să încerce noua facilitate din cadrul Vitality Wellness Club.

Citește și: 5 dispozitive cool care te pot ajuta să ai un stil de viață mai sănătos

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.