Un alt fel de pas

0
976
Editorial Florin Popa - Fitness Mag

Ce plăcere să găzduim pe coperțile revistei noastre ambii membri ai familiei Velea, Antonia și Alex!

Poate că, într-un viitor nu prea îndepărtat, o să dedicăm câteva pagini și unui articol realizat cu juniorii lor, pentru că știm cu toții că ce se naște din pisică șoareci mănâncă și cine face sport de mic pornește în viață cu un avans considerabil.

Un excelent antrenor de box mi-a prezentat la un moment dat beneficiile practicării artei pugilistice, printre cele legate de condiția fizică și abilitățile marțiale strecurându-se și unul la care nu m-aș fi gândit vreodată. Și ca să-l citez pe Maestru, vorbele lui au sunat cam așa:

„Florin, o să vezi tu cum ți se va schimba și mersul pe stradă. O să ai alt pas, vei fi mai puternic și mai sigur pe tine”.

Pot confirma că a avut dreptate în fiecare privință, însă abia acum realizez că acest efect neașteptat apare nu doar lângă sacul de box, ci și atunci când corpul se scutură de hainele sedentarismului și ridică privirea spre cer, îndreptând coloana și bombând pieptul în față.

Oricine privește pozele lui Alex Velea percepe invariabil acest lucru: Alex emană energie, forță și vitalitate prin simpla prezență, nici nu trebuie să flexeze vreun mușchi pentru a transmite toate acestea (la fel cum nici Antonia nu are nevoie de trucaje pentru a câștiga un concurs de frumusețe).

Ambii fac sport regulat și sunt buni prieteni cu greutățile din sala de forță, iar ăsta este, cu siguranță, o parte din secretul succesului lor. Din fericire, această rețetă se poate aplica oricui și în orice domeniu, nu doar celor aflați în lumina reflectoarelor, iar revistele RUNNING MAG și FITNESS MAG sunt un început foarte bun pentru cei ce vor să se apuce de transpirat.

Nu lăsa canapeaua să te ia de soț (sau de soție), nu permite calculatorului să te absoarbă în mrejele lui și să dispari în virtual. „Totul, cu moderație” se aplică în egală măsură și efortului, dar și recuperării, așa că agenda zilnică ar fi bine să conțină câte puțin din fiecare: familie, muncă, sport, distracție și recuperare.

Iar dacă cumva ți se schimbă mersul și lumea începe să observe asta, atunci înseamnă că te afli pe drumul cel bun și că tot ce ai de făcut este să continui.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.