Tiriac Trophy 2018 aduce pe gheata Patinoarului Tiriac-Telekom Arena peste 250 de hocheisti juniori la categoriile U6, U8 si U10

0
177
Tiriac Trophy

Editia a doua a Tiriac Trophy 2018 aduce pe gheata Patinoarului Tiriac – Telekom Arena peste 250 de hocheisti juniori la categoriile de varsta U6, U8 si U10

In zilele de 15 si 16 decembrie, Patinoarul Tiriac-Telekom Arena gazduieste meciurile de hochei pentru copii din cadrul Tiriac Trophy 2018. Ajunsa la cea de-a doua editie, competitia aduce pe gheata peste 250 de sportivi juniori la categoriile de varsta U6, U8 si U10, apartinand echipelor de hochei ale cluburilor Corona Brasov, Tigers Braila, Steaua Rangers, Triumf Bucuresti, Viitorul Hocheist, Husky Bucuresti si echipelor sustinute de Fundatia Tiriac: Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac si Simona Halep.

Competitia Tiriac Trophy 2018 este organizata de Fundatia Tiriac in parteneriat cu Federatia Romana de Hochei pe Gheata. Comparativ cu editia anterioara, competitia de anul acesta se desfasoara intr-un cadru extins: doua zile de meciuri, de trei ori mai multi sportivi, un numar de echipe participante peste dublul celor de la editia din 2017 si trei categorii de varsta, prin includerea sportivilor la categoria U10.

”Ma bucur sa organizam anul acesta cea de-a doua editie a competitiei Tiriac Trophy. Este un eveniment sportiv de amploare, extrem de asteptat de cluburile de hochei pentru copii. Aducem impreuna copii talentati care, prin experienta dobandita in cadrul competitiilor, sustinuta de disciplina si perseverenta pregatirii sportive, ne arata in fiecare an ca fac pasi siguri catre performanta”, a precizat domnul Ion Tiriac.

”Prin organizarea Tiriac Trophy 2018, Fundatia Tiriac continua sa se implice , alaturi de Federatia Romana de Hochei pe Gheata, in formarea tinerilor sportivi, atat cei apartinand echipelor pe care Fundatia le sprijina in cadrul programelor proprii, cu ajutorul Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac si Simona Halep, cat si a celor apartinand cluburilor de juniori din Bucuresti si alte orase din tara, inscrise in competitie. Este o misiune pe care o vom duce mai departe, cu fiecare editie viitoare a Tiriac Trophy”, a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.

Sambata, 15 decembrie, vor intra in teren echipele de hochei juniori la categoriile U6 si U8, urmand ca duminica, 16 decembrie, gheata Patinoarului Tiriac-Telekom Arena sa gazduiasca competitiile la categoria de varsta U10.

Meciurile din cadrul Tiriac Trophy 2018 se vor desfasura in intervalul orar 10:30 – 17:30 in ambele zile ale evenimentului, fiind urmate de festivitatile de premiere, planificate a se incheia la ora 18:00.

Conferinta de presa din deschiderea competitiei se va desfasura sambata, 15 decembrie, in intervalul 10.00 – 10.30.

Accesul la meciurile din cadrul Tiriac Trophy 2018 este deschis publicului in limita capacitatii de 500 de locuri din tribune.

Programul de patinaj destinat publicului in cadrul Patinoarului Tiriac — Telekom Arena va fi suspendat in intervalul orar 11:00 — 12:40. Astfel, in zilele de 15 si 16 decembrie, publicul larg va avea acces pe gheata pentru activitati de agrement doar intre orele 18:00 si 19:40.

Telekom Arena este un proiect unic, deschis 11 luni pe an, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.