[AM CITIT]: THE FIRST 20 MINUTES de Gretchen Reynolds

0
2589
The first 20 minutes

„The first 20 minutes” nu este un manual punctual pentru mărirea performanţelor, ci o colecţie de studii care au legătură directă cu activitatea fizică şi cu efectele asupra sănătăţii – Gretchen Reynolds nefiind o antrenoare multicalificată, ci o jurnalistă la New York Times.

Pentru cei care abia au început să facă sport, indiferent de ce disciplină, dar şi pentru cei curioşi să afle cât mai multe despre mecanismele subtile ale corpului uman, există această carte de iniţiere şi/sau perfecţionare.

Pentru realizarea rubricii ei permanente despre fitness, Gretchen a avut acces la cele mai noi şi relevante studii efectuate în întreaga lume, studii care răspund multor întrebări adresate instructorilor de fitness de către clienţi, începând cu cele despre primele minute de încălzire şi terminând cu zona de refacere şi recuperare.

Dacă te-ai întrebat vreodată la ce ajută stretchingul şi când trebuie făcut, care este durata optimă a unui antrenament cardio, de ce ridicatul de greutăţi îţi îmbunătăţeşte funcţiile cognitive şi memoria sau cum poţi să faci un minim de sport cu rezultate maxime, atunci aceasta este una dintre cărţile pe care nu ai voie să le ratezi.

Scrisă într-o manieră lejeră şi amuzantă, „The first 20 minutes” se citeşte cu plăcere şi se digeră uşor, informaţiile importante fiind deja disecate şi comprimate în pastile informaţionale mici şi relevante.

„The first 20 minutes” poate fi achiziţionată în limba engleză prin www.books-express.ro, la preţul de 76 de lei.
Foto: Marooni / Locație: 700 Fit Club

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.