Tehnologia ROC IT ajunge și în România

0
1066
Hoist ROC IT

Compania Mens Mentis (unic distribuitor în România al aparatelor HOIST, Cybex și Eleiko– mărci din topul mondial al echipamentelor de fitness) a fost prezentă și în acest an la FIBO, cea mai mare expoziție de fitness din lume, organizată în fiecare an la începutul lunii aprilie în Köln, pentru a aduce în România ultimele noutati din domeniu.

Producătorul HOIST este lider global pe piața aparatelor de sală de fitness, fiind unica marcă din lume care a introdus și a brevetat sistemul revoluționar ROC IT.

Aparatele lansate pe piață sub denumirea ROC IT reprezintă o linie deosebit de performantă, bazată pe un proces tehnologic îndelung studiat în domeniul aparatelor pe bază de stive de greutăți. Totodată, acest sistem este extins până la aparatele pe bază de discuri, utilizând o tehnologie ce induce în timpul efectuării exercițiilor o mișcare mai amplă decât cea legată strict de grupa musculară lucrată.

Tehnologia introdusă de HOIST prin linia ROC IT include o ajustare a dinamicii în funcție de poziția utilizatorului, astfel încât aliniamentul optim al corpului imprimă o mișcare naturală a articulațiilor pe toată cursa mișcării.

Exercițiile făcute pe aparate tradiționale se bazează pe mișcări cu o cursă redusă, executate pe o platforma statică, în timp ce tehnologia ROC IT stimulează în armonie sistemul muscular cu cel nervos și scheletic.

Aparatele HOIST din linia ROC IT ajustează în permanență postura utilizatorului, menținând o poziție optimă pe toată cursa mișcării. Practic, aparatul se transformă în timp ce lucrați, pentru a se adapta mișcării corpului.

Unul dintre avantajele tehnologiei HOIST ROC IT față de aparatele clasice constă în faptul că transformă corpul omenesc într-o parte integrantă a exercițiului, lucrându-l ca sistem întreg și nu ca părți ce nu sunt conectate.

În același timp, ajută utilizatorii să mențină o traiectorie naturală și o formă corectă de execuție fără supraîncărcarea articulațiilor. Suplimentar, și deloc de neglijat, permite utilizatorilor să obțină un stretching anterior mișcării, ce crește activarea musculară și forța, reducând timpul de refacere prin eliminarea unor mișcări nenaturale ce pot compromite capacitatea corpului de regenerare.

Citește și: AMI: „Fac mișcare pentru a mă menține și pentru a avea un echilibru în ceea ce privește stilul de viată.”

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.