TECHIR lansează soluția igienizantă pentru mâini cu 70% alcool

0
8119
Techir - Soluția hidroalcoolică pentru mâini

Brandul românesc TECHIR lansează gama de produse pentru igienizarea mâinilor cu soluții hidroalcoolice care conțin 70% alcool.

Primul și singurul brand autohton de produse cosmetice și terapeutice îmbogățite cu apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol și-a adaptat linia de producție și a început să fabrice, aici, în România, Soluția hidroalcoolică pentru mâini cu 70% alcool.

Acest produs completează gama de săpunuri naturale dedicate igienizării pielii mâinilor, alături de uleiul de corp bronzant pentru plajă.

Produsele din gamă vin ambalate în 10 tipuri de recipiente cu dimensiuni și forme diferite: dispenser, flip top, spray pulverizator, adaptate nevoilor de zi cu zi ale clienților noștri și au la bază o formulă recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.

Soluția hidroalcoolică pentru mâini conține:
  • 70% alcool izopropilic cu puritate 99,9%
  • 5% glicerină vegetală cu puritate 99,9%e
  • Ulei esențial de lămâie
  • Parfum natural fresh
  • Apă distilată de puritate 99,9%

Soluția are o textură emolientă și previne deshidratarea pielii după utilizări multiple într-un interval de timp mic.

Pe lângă igienizarea dată de alcoolul izopropilic, uleiul esențial de lămâie vine cu proprietățile sale antivirale, antiseptice și antifungice. Produsele de igienizare din această gamă sunt produse cosmetice în curs de avizare biocid, bactericid, virucid și fungicid.

Cost 100 ml: 16,99 lei pe site-ul www.techir.ro

 

În cadrul gamei de hidratare, Terchir a lansat și un ULEI de corp BRONZANT pentru plajă, pe baza a 3 ingrediente principale: morcov, galbenele și macadamia.

Formula bogată în uleiuri vegetale, atent alese, oferă o hidratare intensă pielii, pregătind-o pentru expunerea la soare şi obţinerea unui bronz uniform şi intens.

Betacarotenul accelerează bronzarea, în timp ce mixul de uleiuri nutritive din seminţe de struguri, susan, macadamia, avocado hidratează şi hrănesc pielea.

ULEI de corp BRONZANT pentru plajă

Uleiul de gălbenele, squalanul vegetal şi vitamina E au efect regenerant şi ajută piele să se protejeze împotriva razelor solare.

 

Uleiul bronzant are o textură uşoară, non-grasă, cu o aromă suavă şi naturală de flori de vanilie şi ulei esenţial de salvie pentru efectul cicatrizant.

Pentru o întreţinere perfectă a elasticităţii epidermei, uleiul se aplică prin mişcări circulare atunci când porii sunt deschişi după folosirea săpunului natural calmant şi reparator Techir în duş, şi înainte de expunerea la soare.

Cost 250 ml : 40 lei pe site-ul www.techir.ro

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.