SVR Spirial Extreme: noua formulă antiperspirantă pentru o vară activă

0
67
SVR Spirial Extreme

SVR Spirial dezvăluie vara aceasta un nou produs menit să țină sub control timp îndelungat și fără a modifica mecanismul natural, transpirația severă: Extreme.

Mai mult decât un antiperspirant ce asigură protecția necesară de-a lungul zilelor toride de vară, SVR Spirial Extreme se prezintă sub forma unui tratament intensiv de reglare a fluxului sudoral, formula sa puternică cu triplă acțiune satisfăcând cele mai înalte exigențe și nevoi.

Creat de către o echipa de biologi și medici dermatologi asociati ai Laboratoarelor SVR, Spirial Extreme este soluția mult așteptată de către persoanele care se confruntă cu hiperhidroză – termenul medical care descrie manifestările asociate transpirației excesive, în speța un flux ce depășeste cu mult pe cel optim, necesar organismului pentru termoreglare – cauzată de o predispoziție genetică, stres sau efort accentuat, tratament medicamentos etc.

Mai mult decât atât, grație tehnologiei de ultima generație și conținutului de agenți activi în dozaje mari, SVR Spirial Extreme răspunde provocărilor unui stil de viață “energic”, promițând să devină formula secretă atât a sportivilor de performanță și a atleților, cât și a persoanelor pentru care practicarea constantă a sportului reprezintă o alegere conștientă, necesară menținerii sănătații și formei fizice optime.

Chiar dacă în ultimii ani nu puține au fost cercetările care au indicat o legatură de cauzalitate între sărurile de aluminiu și incidența cancerului la sân, autoritățile de sănătate și forumurile medicale internaționale au demonstrat prin studii ample că tipurile de săruri folosite în antiperspirante sunt inofensive, un procent infim al acestora putând trece în realitate de bariera pielii.

Cel mai eficient combatant al transpiratiei severe este clorura de aluminiu, însă pentru a-i îmbunătăți toleranța cutanată este necesară asocierea sa cu alte forme de săruri. SVR utilizează pentru produsele din gama Spiriral o hidroxiclorură de aluminiu și aluminiu sescviclorhidrat pentru a diminua semnificativ riscul iritațiilor și pentru a spori toleranța.

În funcție de concentrația de săruri de aluminiu și de tipul de piele, un produs cosmetic poate fi utilizat zilnic sau de câteva ori pe săptămână, așa cum este recomandat și tratamentul antiperspirant intensiv SVR Spirial Extreme: în faza de atac se aplică trei zile consecutiv pentru a reduce cantitatea de sudoare și a preveni degradarea acesteia de către bacterii (formarea mirosurilor neplacute), iar ulterior în faza de întreținere se aplică de 2-3 pe saptămână în funcție de necesitate.

O premieră mondială, SVR Spirial Extreme este produsul care reușește să rezolve ecuația fluxului sudoral abundent, alăturând eficiența unui tratament intensiv, înaltei toleranțe la nivel cutanat și proprietăților antibacteriene și antiinflamatoare. Formula unică cu triplă acțiune (reglează transpirația, previne formarea mirosurilor neplăcute, protejează și calmează pielea) este recomandată tuturor segmentelor de vârstă, nu conține parfum și parabeni.

Gama SVR Spirial este completată de Spirial Vegetal (un roll-on fără săruri de aluminiu, recomandat pentru transpirația normală), Spirial Spray și Cremă (două soluții excelente în combaterea transpirației moderate spre excesive – axile, pliuri, maini, picioare sau față) și Spirial Roll-On.

Produsele SVR sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si se regasesc in magazinul online www.optimashop.ro, in showroom-ul Crisia-Farm si in farmaciile partenere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here