Sport Time Trade, distribuitorul Nike în Romania, deschide magazinul Nike din Iulius Town Timișoara

0
5227

Sport Time Balkans anunță deschiderea magazinului Nike din Iulius Town Timisoara, într-un nou format de retail.

Cu o suprafață de aproximativ 250 mp și un concept de retail ultra-modern, magazinul Nike pune la dispoziția clienților săi cele mai noi colecții de alergare si antrenament fitness, precum și ultimele colectii Nike Sportswear pentru timpul liber.

Deși contextul actual este unul dificil, suntem bucuroși să anunțăm deschiderea magazinului Nike din centrul comercial Iulius Town Timișoara.  Investiția în rețeaua noastră de retail va continua. Astfel, magazinului Nike din Timișoara îi va urma în doar câteva zile și magazinul Nike din Cluj-Napoca, pe care îl vom deschide cu un nou design, în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale, pentru o experiență de shopping unică”, afirmă Gabriel Maranca, Director General Sport Time Trade România & Bulgaria.

Magazinul Nike din Iulius Town Timișoara este situat la etajul I și își așteaptă clienții cu oferte surpriză pentru deschidere.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și detine acorduri comerciale pentru încă două țări. începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FITNESS MAG pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.