Se pot redeschide sălile de fitness în Cehia

0
407
Se redeschid sălile de fitness în Cehia

Guvernul ceh a prezentat un plan în patru faze pentru ridicarea restricțiilor impuse în această perioadă. Sălile de fitness în Cehia se pot redeschide din 27 aprilie.

Ca urmare a scăderii ratei de infecții cu virusul COVID-19, autoritățile din Cehia au început să accelereze ridicarea unor restricții impuse pe perioada pandemiei. Conform planului, o dată la fiecare două săptămâni se trece într-o nouă fază, în funcție de cum arată situația din punctul de vedere al răspândirii virusului și a numărului de infecții.

Conform planurilor inițiale, sălile de fitness se puteau deschide din 11 mai, dar pentru că numărul persoanelor infectate este în scădere,  autoritățile au permis deschiderea lor din 27 aprilie, cu condiția ca suprafața să nu fie mai mare de 2.500 metri pătrați. De asemenea, nu se pot folosi vestiarele și dușurile, ia numărul de persoane este limitat. În plus, unele săli solcită purtarea unei măști.

Cehia a fost și prima țară din Europa care le-a permis oamenilor să iasă cu bicicleta, la alergare sau să se plimbe, cu condiția să respecte o distanțare socială de 2 metri și să poarte mască.

Bazele sportive și terenurile de golf sunt și ele deschise deja, cu condiția să nu implice mai mult de două persoane la joc.

Chiar dacă sălile de fitness pot fi redeschise, în Praga foarte puține și-au și început efectiv activitatea.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.