Samsung Galaxy S8 și S8+ susțin stilul de viață sănătos

0
40
Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 și S8+, te provoacă să îți menții tonusul și starea de bine pe timpul verii prin mișcare, distracție și energie, fără însă a prejudicia performanțele la job.

Telefoanele Galaxy S8 și Galaxy S8+ integrează funcțiile Samsung Health, cu ajutorul cărora îți poți planifica activitatea fizică dintr-o zi, planul nutrițional, orele de odihnă și, nu în ultimul rând, poți intra în competiție cu cei mai buni prieteni în cursa către stilul de viață dincolo de limitele convenționale.

Astfel, fiecare își poate stabili un obiectiv pentru numărul de pași parcurși într-o zi, sesiunile de exerciții fizice dintr-o săptămână sau chiar pot consulta un expert în zona de fitness pentru a cere o extra opinie privind programul de mișcare ales.

Cel mai rapid procesor al momentului, de 10nm, cu viteză îmbunătățită și eficiență maximizată, susține atât sarcinile de la birou, cât te și ajută să menții un echilibru sănătos cu viața privată printr-o serie de aplicații dedicate.

Iar design-ul rezistent la apă, cu standard IP68, ridică orice barieră de utilizare, astfel că telefonul rămâne companionul perfect la piscină, pentru selfie-uri încântătoare, într-o escaladă pe munte în ciuda unei zile ploioase și la birou, chiar de când ai deschis primul e-mail.

Totodată, ecosistemul de produse Galaxy facilitează menținerea unui stil de viață sănătos și a unui echilibru între divertisment și viața profesională. Astfel, Gear S3 și Gear Fit 2 sunt campionii susținerii unei vieți active pentru cei care iubesc fitnessul, mersul la sală, plimbările lungi pe bicicletă sau mersul pe jos.

De cealaltă parte, noua cameră Gear 360 îi susține pe cei care caută experiențe inedite la tot pasul: un colț ascuns al orașului pe care îl vizitează, cele mai interesante momente ale petrecerii, un documentar al vieții cotidiene, toate surprinse la rezoluție 4K și într-un format de 360o.

Nou lansată pe piața locală,  camera are un design îmbunătățit, mai ușor și mai compact. Aceasta are un senzor de imagine de 8,4 MP și lentile luminoase F2.2. Acum ai acces la o mulțime de moduri de filmare și de fotografiere care susțin creativitatea și oferă posibilități variate de a surprinde atmosfera și peisajele preferate.

Totodată, conținutul este ușor de distribuit prietenilor, având posibilitatea de a transmite live, pe Facebook sau YouTube orice moment important.

Citește ultimele ȘTIRI din lumea fitness-ului în numărul 2 al suplimentului FITNESS MAG, disponibil împreună cu revista RUNNING MAG în rețeaua de magazine Inmedio, în rețeaua de magazine Press One de pe aeroportul Otopeni și online pe Books Express.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.