S-au deschis sălile de fitness și în Austria

0
8170
S-au deschis sălile de fitness și în Austria

Începând din 29 mai, austriecii își pot relua antrenamentele în sălile de fitness, acestea fiind redeschise după o perioadă de peste două luni în care nu au funcționat.

Autoritățile din Austria continuă planul de ridicare a restricțiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19 ca urmare a scăderii numărului de persoane infectate zilnic.

Astfel, din 29 mai, se pot redeschide și sălile de fitness cu respectarea unor măsuri de siguranță.

Clienții trebuie să poarte mască la intrarea în sală până în momentul în care ies din vestiar și își încep exercițiile. De asemenea, la plecare este obligatoriu să poarte mască.

Tot personalul sălii de fitness care intră în contact direct cu clienții trebuie să poarte mască de protecție.

În zona de antrenament distanța între membri trebuie să fie de minimum 2 metri, iar în celelalte zone precum recepție, vestiar, dușuri sau toalete, distanța este de minimum 1 metru.

Toată lumea trebuie să respecte regulile stricte de igienă și să folosească soluții dezinfectante pentru mâini, dar și pentru aparate sau gantere de fiecare dată când sunt folosite.

Cele mai multe cluburi nu și-au deschis încă porțile din weekend fiind Rusaliile, dar acestea se vor redeschide pe parcursul acestei săptămâni.

În Austria există aproximativ 1,1 milioane de membri care au abonament la o sală de fitness, ceea ce înseamnă 12,3% din populația țării.

În total există peste 1.200 de săli în întreaga țară, dintre care aproape două treimi sunt doar în Viena. În 2018, industria a generat o cifră de afaceri de 554 de milioane de Euro, abonamentul mediu pe o lună fiind de 43 de euro, conform informațiilor publicate de Camera de Comerț din Austria.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.