S-a deschis primul magazin Under Armour din România

0
920

Under Armour au deschis primul magazin din țara noastră în Băneasa Shopping City la finele acestei săptămâni în prezența unor atleți de marcă, debutul gigantului în produse de sport având loc în parteneriat cu Kvantum Sport. 

Unul dintre cei mai importanți producători de echipament sportiv din lume, Under Armour, și-au făcut în sfârșit apariția și în România prin primul magazin deschis în Băneasa Shopping City. Pe o suprafață de aproape 300 mp, poți găsi acum îmbrăcăminte, încălțăminte și echipament sportiv pentru femei și bărbați indiferent de vârstă.

Citește și: Înotătoarea Yusra Mardini, noul ambasador Under Armour

Atleți din mai multe ramuri ale sportului au fost prezenți la lansarea magazinului Under Armour

Pentru a sublinia valorile brand-ului, Under Armour a adus la evenimentul de lansare din nordul Bucureștiului trei sportivi români cunoscuți: Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, Ana Maria Brânză, cea mai titrată scrimeră a țării noastre și Cătălin Moroșanu, kickboxer și fost jucător de rugby profesionist.

„Suntem foarte încântați să aducem brandul Under Armour pe piața din România și  să oferim, atleților de performanță și celor amatori, echipament sportiv care înglobează cele mai noi materiale și tehnologii.“ – Ionuț Ionescu, Marketing Manager, Kvantum Sport, distribuitorul UA în regiune

Urmărește fitnessmag.ro pe Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.