Piloții BMW s-au antrentat la centrul Formula Medicine

0
147
Piloții BMW s-au antrentat la centrul Formula Medicine

Piloții BMW din Campionatul Mondial de Anduranță (FIA WEC) și Formula E au schimbat combinezoanele cu echipamentul de sală pentru un antrenament la centrul Formula Medicine.

Tom Blomqvist, António Félix da Costa, Jesse Krohn, Alexander Sims și Martin Tomczyk s-au antrenat, timp de 3 zile, sub supravegherea doctorului italian Riccardo Ceccarelli în cadrul complexului Formula Medicine.

Scopul antrenamentului a fost să-și îmbunătățească forța fizică și mentală, iar programul a inclus exerciții de forță, cardio, testarea reacțiilor și de concentrare.

Piloții BMW s-au antrentat la centrul Formula Medicine

“A fost un antrenament intens, dar ne-am și distrat. Este important pentru noi să petrecem timp împreună și în afara weekendurilor de curse”, a spus Martin Tomczyk.

“Posbilitățile de antremanet de aici sunt incredibile, mai ales când vine vorba de pregătirea mentală. Esate foarte important să rămâi cât mai calm în timpul cursei, mai ales în condiții de stres. Am învățat lucruri noi și cei din echipa Formula Medicine au făcut o treabă excelentă”, a spus și Antonio Félix da Costa.

“Ca piloți de curse călătorim foarte mult și este extrem de greu să mă antrenez mai multe zile la rând. Tocmai de aceea acest training camp anul este foarte important pentru mine”, a adăugat și Tom Blomqvist.

Piloții BMW s-au antrentat la centrul Formula Medicine

Citește și: 10 motive să încerci electrostimularea musculară (EMS) cu i-Body

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.