Piloții Audi s-au antrenat pentru un nou sezon în Lanzarote

0
347
Antrenament piloti Audi

Piloții Audi, din Campionatul German de Turisme (DTM) și Formula E, au fost într-un training camp la Club la Santa din Lanzarote.

Anul acesta piloții Audi au petrecut deja „tradiționala” săptămână de antrenament la Club la Santa din Lanzarote unde s-au pregătit pentru un nou sezon din Campionatul German de Turisme și Formula E.

În training camp au intrat Loïc Duval, Robin Frijns, Jamie Green, Nico Müller, René Rast și Mike Rockenfeller, piloții din DTM, Daniel Abt și Lucas di Grassi, colegii lor din Formula E, dar și șefii de echipă, inclusiv Tom Kristensen și Dieter Gass, directorul Audi Motorsport.

Ciclism, mountain bike, surf, stand-up paddling, box, softball,tenis, tenis de pasă, polo pe apă, înot, volei pe plajă, escaladă și antrenamente la sală. Cam așa a arătat programul piloților Audi în training camp-ul din Lanzarote.

“Este vorba să ducem piloții la limită, să devină mai puternici și să fie pregătiți pentru un nou sezon competițional. Desigur a fost un eveniment bun de teambuilding și ne-am distrat în permanență”, a spus Tom Kristensen.

La finalul unei săptămâni pline, piloții au fost provocați să construiască mici cabane din lemn, care au rămas în curtea spitalului pentru copii din Lanzarote.

În DTM sunt programate anul acesta 9 etape, din mai până în octombrie, iar în Formula E mai sunt programate anul acesta 10 curse.

Citește și: O zi de antrenament cu Thierry Neuville, pilotul Hyundai Motorsport în WRC

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.