Paul Sittner și-a deschis centrul de recuperare sportivă Sport Therapie

0
579
Sport Therapie

Cu o investiţie de 150.000 euro în aparatură de ultimă generaţie din Germania, Paul Sittner a deschis centrul Sport Therapie.

Accidentările sunt, cu siguranță, cea mai neplăcută parte din cariera unui sportiv, dar acum există șansa unei recuperări mai rapide și în România.

Cu o investiţie de 150.000 euro în aparatură de ultimă generaţie din Germania, Paul Sittner a deschis centrul Sport Therapie care oferă servicii complete de recuperare medicală ortopedică şi sportivă, precum şi programe speciale pentru sportivi (testări, programe de prevenire a accidentărilor, antrenament funcţional).

La Sport Therapie, recuperarea medicală se efectuează luând în considerare cele mai noi şi mai avansate metode, având la bază principiul joint-by-joint pentru o vindecare completă şi de lungă durată.

Pentru pacienţii cu afecţiuni ale membrelor inferioare, programul de recuperare poate începe foarte rapid după momentul traumatismului, datorită bicicletelor ergonomice adaptate utilizatorilor cu mobilitate redusă.

Cei care suferă de probleme ale coloanei vertebrale vor găsi la Sport Therapie o gamă nouă de aparate dedicate antrenării musculaturii profunde – cea responsabilă de stabilizarea vertebrelor – o metodă benefică, dovedită ştiinţific prin multe studii clinice.

În plus, aparatul Vacumed (creează vacuum sau suprapresiune pe membrele inferioare) regenerează musculatura mai rapid, la care se adăugă aparatul de drenaj limfatic Hydroven 12, ce reglează optim circulaţia limfatica.

Cei care nu au nimic de recuperat sau reparat, găsesc la Sport Therapie o multitudine de programe care să îi ajute în atingerea performanţelor dorite: teste FMS (Functional Movement Screen), testul Aeroscan (identificarea intervalelor optime de antrenament vs metabolism), teste ”Return to activity” (un algoritm folosit de cluburi profesioniste ca Bayer Munchen pentru indicarea stadiului recuperării şi adaptarea antrenamentului).

Nu în ultimul rând, la Sport Therapie se pot efectua antrenamente funcţionale cu cele mai moderne echipamente (Battle Ropes, Soft Plyo Box, Climbing Box) pentru completarea rutinei de recuperare într-un mod eficient.

Programele de recuperare şi de antrenament sunt pregătite şi supervizate de Paul Sittner.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.