Orbea, cea mai prestigioasă firmă spaniolă de biciclete, revine in România

0
629
Orbea

Cu o istorie de 178 de ani, cea mai veche și prestigioasă firmă de biciclete din Spania, Orbea, revine în România printr-un nou distribuitor, firma Hive Sport.

Orbea a fost lansată în 1874, în Țara Bascilor/Spania. După 56 de ani în care s-a impus ca producător de arme de foc de calitate, Orbea face în 1930 pasul către o nouă provocare: producția de biciclete. Pas cu pas, bicicletele au căpătat renumele calității, iar pe plan sportiv rezultatele nu au întârziat să apară: etape câștigate în Tour de France, 2 x Campion IronMan Hawaii, Medalii de Aur la Jocurile Olimpice Ciclism Atena 2004 și Beijing 2008, 2 x Campioana Mondială MTB.

Orbea - Istorie

Orbea se identifică cu Țara Bascilor, acolo unde ciclismul nu este doar un sport, este o cultura, un mod de viață. Calitatea produselor este confirmată de controlul strict din fabricile proprii din Spania și Portugalia, acolo unde toate cadrele de carbon și aluminiu sunt studiate, finisate, vopsite și verificate manual.

Bicicletele Orbea

În România, Orbea propune ca elemente diferențiatoare garanția pe viață la cadre, asigurare opțională la accident pe primii 3 ani, programul MyO, prin care utilizatorul își poate configura personalizat culorile și echiparea bicicletei, fără costuri suplimentare.

„Orbea trece prin momente istorice. Capacitățile de producție din Mallabia/Spania sunt în curs de extindere, o consecință firească a creșterii constante a succesului mărcii noastre. Primele trei luni ale anului sunt un record absolut în istoria noastra, cu o explozie de 26% a vânzărilor. Suntem încântați de parteneriatul cu Hive Sport și convinși că vom pune bazele unei colaborări de lungă durată, atât de necesară pentru dezvoltarea solidă a unui brand.” – Javier Gonzalez, Area Sales Manager

Modelele de referință din gama Orbea, care se vor regăsi și în oferta Hive Sport, sunt Rallon, bicicleta de Enduro catalogată de multe publicații drept una dintre cele mai bune din clasa, Orca Aero, una dintre cele mai aerodinamice biciclete Aero de șosea, Alma, hardtailul câștigător al Campionatului Mondial de XC prin Catharine Pendrel, Ordu, deținătorul recordurilor mondiale IronMan și IronMan 70.3 la proba de bicicleta, și nu in ultimul rând, Gain, primul model de cursieră de șosea electrică din gamă, câștigător al premiului Design & Innovation Award 2018.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.