OFICIAL: din 15 iunie se redeschid sălile de fitness

0
21244
OFICIAL- din 15 iunie se redeschid sălile de fitness

Este oficial! Din 15 iunie se pot redeschide sălile de fitness cu obligaţia respectării normelor de prevenire stabilite prin ordin comun al Ministrului Tineretului şi Sportului şi al Ministrului Sănătăţii, în baza căruia îşi pot desfăşura activităţile.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat, joi, hotărârea prin care propune Guvernului măsurile de relaxare care se aplică începând din 15 iunie, printre acestea fiind și reluarea activității de către operatorii sălilor de fitness/sport.

De asemenea își pot relua activitatea și operatorii de tratament balnear și pot fi redeschise piscinelor exterioare.

Iată care sunt articolele din Hotărârea adoptate de către CNSU care fac referire la acest lucru:

Art.9 Se reia activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de administrare a ştrandurilor exterioare, a piscinelor exterioare sau sălilor de sport/fitness, cu obligaţia respectării normelor de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului şi sportului şi al ministrului sănătăţii, în baza căruia îşi pot desfăşura activităţile.

Art.10 Se reia activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de tratament balnear, cu obligaţia respectării normelor de prevenire stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.