Noi semnale că sălile de fitness din România s-ar putea redeschide din 15 iunie

0
22321
Noi semnale că sălile de fitness din România s-ar putea redeschide din 15 iunie

După ce Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat săptămâna trecută că speră ca sălile de fitness să poată fi deschise din 15 iunie, preşedintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că se vor lua noi măsuri de relaxare. 

Industria de fitness primește semnale din ce în ce mai optimiste și sunt șanse mari ca sălile să se redeschidă începând cu data de 15 iunie.

După ce Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a susținut săptămâna trecută o conferință de presă lîn care a declarat că speră că sălile de fitness să poată fi deschise din 15 iunie, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a anunțat că după 15 iunie unele dintre restricțiile care sunt acum în vigoare vor fi anulate.

În declarația de presă susținută la Palatul Cotroceni, Președintele Klaus Iohannis a spus că după 15 iunie se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante şi locuri de joacă, și că vor fi posibile, de asemenea, evenimentele private, redeschiderea after-school-urilor, grădiniţelor, a creşelor private şi a sălilor de fitness.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.