NIVEA lansează trei deodorante Deo Fresh în ediție limitată

0
4628
NIVEA Deo Spray Fresh

Răcorește-ți pielea cu noile NIVEA Deo Spray Fresh în ediție limitată și asortează cele 3 arome stărilor tale pentru ca tu să întâmpini fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

NIVEA a creat pentru tine noile deodorante în ediție limitată NIVEA Deo Spray Fresh care îți aduc trei arome vesele, inspirate de natură, proaspete și fructate, perfecte pentru începuturi fresh de zi. Astfel, poți să alegi mereu cele mai potrivite arome pentru ca tu să te bucuri de prospețime chiar și în zilele în care stai în casă.

Descoperă deodorantul NIVEA Deo Spray Fresh Cherry ce aduce pe piele mirosul delicios și romantic al fructelor roșii și coapte de cireșe. Formula sa este delicată cu pielea și oferă protecție antiperspirantă eficientă de până la 48h.

Pentru un plus de vitalitate și energie, încearcă NIVEA Deo Spray Fresh Orange, care te protejează împotriva transpirației, iar aroma efervescentă de portocală proaspată și revigorantă îți va colora ziua.

NIVEA Deo Spray Fresh Coconut completează ediția limitată de arome inspirate de natură și trezește cele mai plăcute amintiri: de la plimbările pe nisip fin și baie în ocean, la diminețile petrecute lenevind la soare, pe o plajă exotică. Astfel, te bucuri atât de protecție de încredere împotriva transpirației timp de 48h, cât și de un parfum fructat și exotic pe tot parcursul zilei.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.