Ninja Warrior România începe pe 9 septembrie la PRO TV

0
111
Ninja Warrior Romania

Ninja Warrior România, competiția care ține întreaga planetă cu sufletul la gură, începe pe 9 septembrie, într-un platou construit special în România pentru acest show!

Sute de români cu voință de fier luptă să-și depășească limitele fizice și psihice. Concurenți războinici față în față cu cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama și a titlului suprem de Ninja Warrior.

Cele 4 trasee, 43 de obstacole, Muntele Midoriyama, înalt cat un bloc de opt etaje, și platformele de start au fost aduse din Belgia, iar pentru ridicarea lor constructorii au avut nevoie de patru zile. Pentru platoul de filmare s-au folosit peste 1200 de lumini si peste 100 metri pătrați de ecrane LED.

Pentru 250 de oameni obișnuiți, cu meserii obișnuite, eroi de zi cu zi, așteptarea a luat sfârșit! Ei vor lupta în această toamnă pentru a-și adjudeca premiul în valoare de 100.000 de euro și titlul de Ninja Warrior România.

Prezentatorii show-ului care va fi difuzat la PRO TV, începând de duminică 9 septembrie, sunt Costi Mocanu, Raluca Aprodu și Daniel Nițoiu.

Citește și: Peste 200 de oameni au construit în 4 zile set-up-ul competițional pentru Ninja Warrior România

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.