Mikael Fredholm și Sorina Fredholm au lansat platforma de wellness 121 tribe

0
4509
Mikael Fredholm și Sorina Fredholm au lansat platforma de wellness 121 tribe

Platforma de wellness 121 tribe a fost dezvoltată și lansată pe piața internațională de fondatorii Mikael Fredholm și Sorina Fredholm.

Începând cu data de 18 va fi disponibilă cea mai noua platformă globală de wellness 121 tribe, dezvoltată și lansată pe piața internațională de fondatorii Mikael Fredholm și Sorina Fredholm.

Primul program disponibil – Unlock your true potential a fost creat de expertul de sănătate de renume internațional Darin Olien, denumit și “vânătorul de superalimente” împreună cu Sorina Fredholm, wellness influencer, health coach și instructor de yoga.

Acesta este un program complet de transformare, ce cuprinde informații despre un stil de viață sănătos sub formă de video-uri, articole și podcasturi, dar și planuri alimentare personalizate și rețete gustoase și sănătoase pentru mic-dejun, prânz, cină.

Programul cuprinde și planuri de antrenament formate din exerciții de fitness și sesiuni video de yoga ghidate de Sorina Fredholm. Este interactiv și ușor de utilizat, iar experții sunt alături de utilizatori la fiecare pas, pentru a îi ghida și motiva.

Aplicația 121 tribe va putea fi descărcată gratuit din AppStore. Planul Unlock your true potential creat de Darin Olien și Sorina Fredholm se poate experimenta gratuit pentru trei zile, iar accesul la întregul program costă 79$. Campania de pre-order este în derulare până pe data de 18 mai cu un preț special de 49$.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.