Mihaela Rădulescu, vedeta de pe coperta numărului 3 al revistei FITNESS MAG, va încerca să cucerească Fort Boyard

0
3864
Mihaela Radulescu - Fort Boyard

Duminică, de la 20:30, Fort Boyard, jocul jocurilor începe la PRO TV, într-o ediție plină de suspans, adrenalină, aventură, dar și mult umor! Mihaela Rădulescu, vedeta de pe coperta numărului 3 al revistei FITNESS MAG, va încerca să cucerească Fort Boyard.

Mihaela Rădulescu, Sandra Izbașa, Corina Bud, Vlad Logigan și Adi Nartea fac parte din prima echipă ce va pătrunde în fortăreață pentru a trece prin probele pregătite de Pere Fouras, stăpânul fortului din oceanul Atlantic.

Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt gata să spună „Start joc!” pentru echipa OLIMPICII!

Duminică seară, telespectatorii vor putea pătrunde în legendarul fort alături de vedete îndrăgite și vor descoperi cu ce situații limită și acțiuni incredibile se vor confrunta! Fiecare dintre cei cinci concurenți vor da tot ce au mai bun și au vor lucra împreună pentru a aduna cheile necesare pentru a intra în camera comorilor.

Cei de acasă vor fi însoțiți de personajele legendare ale fortului- Passe-Partout, Passe-Temps, bătrânul Pere Fouras, Felindra, îmblânzitoarea tigirilor, Lady Boo, luptătoarea greu de învins – pe tot parcursul emisiunii.

Cum se vor descurca Mihaela Rădulescu, Sandra Izbașa, Corina Bud, Vlad Logigan și Adi Nartea să iasă din camerele cu capcane pregătite de Pere Fouras, cum trec peste fricile de înălțime, mersul pe sârmă, echilibru pe bârnă suspendată deasupra apei, lupte în noroi și multe alte provocări extraordinare, rămâne de văzut numai la PRO TV, duminică, de la 20:30.

Descoperă cum se menține în formă Mihaela Rădulescu în numărul 3 al revistei FITNESS MAG, disponibil împreună cu revista RUNNING MAG în rețeaua de magazine Inmedio, la centrele de presă din aeroportul Otopeni și online pe Books Express.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.