#măantrenezacasă dar în același timp #StayFashion

0
2212
#măantrenezacasă dar în același timp #StayFashion

Trecem printr-o perioadă atipică din cauza pandemiei globale, însă nu trebuie să uităm să facem sport, iar o sesiune de shopping online te poate motiva să te antrenezi și acasă. 

Sălile de fitness sunt închise în această perioadă, iar recomandarea este să nu ieși din casă decât pentru strictul necesar pentru a evita răspândirea epidemiei de coronavirus.

Este o perioadă de distanțare socială dificilă, dar peste care putem trece mai ușor dacă nu renunțăm la toate obiceiurile noastre. Iar antrenamentele se pot face și acasă. Așa că adoptă și tu hashtag-ul #măantrenezacasă și dacă ai nevoie de o motivație suplimentară poți ieși la o sesiune de shopping online pe ANSWEAR.ro.

“Chiar dacă este necesar să stăm în casă în această perioadă, ar trebui să facem tot posibilul ca acest timp să fie cât mai plăcut și creativ. Pe ANSWEAR.ro avem o gamă variată de branduri și categorii de produse pentru primăvară, ideale pentru a fi purtate și acasă: îmbrăcăminte sportivă pentru antrenamente în living, pijamale, papuci de casă, tricouri colorate cu mesaje amuzante și multe altele. Pe lângă funcționalitate, ar fi de preferat să ne alegem produse care ne aduc și un plus de bucurie, mai ales în această perioadă”, spune Georgiana Pană, Marketing Manager Answear România.

Iată și câteva sugestii de care să ții cont când îți comanzi echipamentul sportiv online.

Mărimea să fie cea potrivită, nici mai mică nici mai mare, pentru a permite mișcărilor să fie cât mai ușor de executat.

Hainele trebuie să fie din material supraelastic pentru o bună gestionare a umidității și pentru a-ți permite să te miști în voie. Evită tricourile din bumbac atunci când vrei să faci sport, senzația de tricou ud este foarte neplăcută.

Alege tricouri și pantaloni/colanți cu modele viu colorate sau care chiar îți plac foarte mult. Dacă îți place cum ești îmbrăcat, antrenamentul va fi mult mai relaxant.

Chiar dacă faci sport în living, nu trebuie să îți lipsească încălțămintea adecvată. Aceasta reține din șocuri în cazul săriturilor și îți asigură o mai bună stabilitate în timpul antrenamentelor.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.