Lori: „Sportul îmi schimbă starea de spirit în bine.”

0
552
Lori Ciobotaru

Lori, pe numele întreg Loredana Ciobotaru, are 24 de ani și reușeste să impresioneze prin vocea sa, energia debordantă și naturalețe.

A câștigat mai multe premii la diverse festivaluri de muzică ușoară, toate având o contribuție importantă în experiența sa muzicală și scenică, dar consacrarea a venit după participarea sa în 2013 la ediția a doua a show-ului Vocea României.

Lori Ciobotaru

Noi am povestit cu Lori, artist Global Records, desprea pasiunea ei pentru sport. Așa că dă-i play și citește mai departe.

Alimentație

Bănuiesc că ați mai auzit expresia „ai suflet de gras”. Ei bine, mie mi se potrivește perfect această expresie. Îmi place mâncarea gustoasă, gătită în special de bunici și de mame, care gătesc cu multă iubire și cu drag.

În general, am o alimentație echilibrată. Fiecare zi începe cu micul dejun, mănânc des fructe, legume, în special tot ce prind în sezon, mănânc din ce în ce mai rar dulce și aproape spre deloc, produse de panificație, carne procesată, prăjeli. Nu mă abțin de la nimic, indiferent de oră, dacă îmi e poftă, dar dacă fac exces câteva zile, am grijă la fel, câteva zile, să echilibrez situația.

Lori Ciobotaru

Hidratare

Apa e sfântă. Vara în special consum mult mai multe lichide și asta se vede pe piele, e mult mai hidratată. Beau foarte mult apă după ce alerg. Îmi place să alerg în special în aer liber. După orice concert și în timpul lui, beau la fel, foarte multă apă. Depun destul efort, mă mișc foarte mult, dansez, am foarte multă energie și apa mă ajută mult.

Kit de antrenament

Cum alerg mai mereu în aer liber, am apă, telefonul cu muzică și căști.

Încălzire

Încălzire clasică, ca la ora de sport, 10-20 minute, în funcție de când și câtă mișcare am făcut ultima dată. Mereu mă încălzesc înainte să alerg, înainte de orice concert. Mă ajută să am flexibilitate, să mă mișc așa cum îmi place și să am energie să pot susține bine muzical tot ce cânt.

Lori Ciobotaru

Stretching

După ce alerg, inevitabil mă mișc, mai fac o serie de exerciții de relaxare, mai mănânc o înghețată.. 😉

După un concert, pe lângă energia consumată, eu și adun la fel de multă energie, încât îmi vine câteodată, după ce ajung acasă, să fac curățenie, să mai dansez, adorm greu, bine… asta când nu e o perioadă foarte aglomerată.

Motivație

Fac sport, alerg pentru a ieși din zona de confort, pentru o mai bună organizare a programului de zi cu zi, pentru sănătatea mentală și fizică. Mă ajută să mă trezesc de dimineață și să încep ziua cu energie. Sportul și mișcarea, în general, simt că îmi schimbă starea de spirit, mă ajută să am o mobilitate bună, să petrec timp cu mine și să am o condiție fizică bună.

Lori Ciobotaru

Gadgeturi

Telefonul la care ascult muzică.

Playlist

Ascult albume, spre exemplu, ultima dată am ascultat Stormzy – „Gang Signs & Prayer”, SZA – „Ctrl”

Obiective

Să fiu sănătoasă și cu mai multă voință. Mi-aș dori să fiu un pic mai fit.

Personal

Mens sana in corpore sano. În mare, toate sunt bune, tot ce vreau e să am energie și motivație să evoluez în tot ceea ce fac.

Foto: Marooni

Citește și: Mira: „Sportul îmi oferă un echilibru atât psihic, cât și fizic”

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.