Lewis Hamilton se antrenează cu noii pantofi PUMA LQD CELL Hydra

0
3469

Lewis Hamilton, de șase ori campion mondial în Formula 1, se antrenează pentru noul sezon cu pantofii PUMA LQD CELL Hydra.

Producătorul de echipament sportiv PUMA a lansat pantofii sport LQD CELL Hydra, care oferă o amortizare stabilă, datorită tehnologiei LQD CELL prezenta pe intreaga suprafață a tălpii interioare.

PUMA l-a ales pe Lewis Hamilton, ambasadorul său global, de 6 ori campion de Formula 1, ca partener perfect pentru a prezenta noii pantofi de alergare deoarece acesta are un regim de antrenament foarte riguros care îl face să își atingă și să își îndeplinească obiectivele.

Tehnologia LQD CELL de la PUMA este extrem de versatilă, celulele hexagonale moi dar rezistente se comprimă și împreună cu spuma cu proprietăți de returnare a energiei mențin stabilitatea atleților în timpul antrenamentelor.

Talpa din cauciuc premium permite piciorului sportivului să rămână în siguranță atunci când se deplasează exploziv, în timp ce învelișurile laterale conferă o stabilitate suplimentară.

Îmbinând realizarea și designul dinamic într-un pantof de alergare proiectat pentru performanță, veți atinge și veți rămâne la 100% din pontențialul vostru și nimic mai puțin.

Detalii tehnice:

Amortizare

O evoluție a tehnologiei CELL PUMA – LQDCELL prezentă pe toată lungimea tălpii oferă amortizare și stabilitate.

Suport

Spuma EVA și materialul din cauciuc prezent în partea interioara și exterioară a tălpii oferă stabilitate laterală pentru antrenamente intense.

Aderență

Talpa din cauciuc vă oferă tracțiune și durabilitate maximă pentru toate tipurile de antrenament

Noii pantofi de alergare PUMA LQD CELL HYDRA sunt disponibili deja în magazinele PUMA din întreaga lume.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.