LEVL știe dacă arzi grăsimi sau doar te prefaci

0
109
Levl

LEVL este un dispozitiv atât de compact încât poate fi folosit fără probleme acasă și care face cu ajutorul unei aplicații analiza aerului expirat.

Respirația poate spune multe despre metabolismul nostru energetic. Mai precis, în compoziția aerului expirat se găsesc anumiți compuși chimici (acetone) care reprezintă pentru anumiți senzori un indiciu privind modul în care corpul obține energia necesară supraviețuirii sau pentru a efectua o activitate fizică.

LEVL este un dispozitiv atât de compact încât poate fi folosit fără probleme acasă și care face cu ajutorul unei aplicații analiza aerului expirat. De fapt, aplicația nu servește decât la afișarea și traducerea rezultatelor obținute de senzorii lui LEVL, precum și la indicarea unui eventual plan de fitness.

LEVL poate fi de ajutor atât sportivilor care doresc să slăbească prin mișcare (exerciții cardio sau HIIT) cât și celor care aleg calea nutriției, printr-o dietă redusă în carbohidrați.

În ceea ce privește costurile, LEVLhome include dispozitivul cu un preț de pornire de 699$ și un abonament lunar de 49$.

Citește și: Vrei să-ți reintri în formă în 2019? Avem soluția!

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.