Laura Cristache și Florin Cujbă au testat Nike Air Zoom SuperRep 2

0
9452
Nike Air Zoom SuperRep 2

Antrenorii de fitness Laura Cristache și Florin Cujbă au testat noii pantofi sport Nike Air Zoom SuperRep 2, un model conceput pentru antrenamentele HIIT.

Cea de-a doua versiunea a pantofilor sport de la Nike vine cu două îmbunătățiri majore: o limbă complet reglabilă care-ți va permite să faci orice mișcări mai ușor în timpul antrenamentului și un design mai spațios al părții din față.

Nike Air Zoom SuperRep 2 au fost concepuți pentru antrenamentele în intervale de intensitate ridicată (HIIT) și au păstrat tehnologia de absorbție a șocurilor Zoom Air, oferind în același timp o susținere mai eficientă a piciorului, indiferent de tipul de exerciții.

Laura Cristache, Nike Trainer, i-a testat la antrenamente și a fost impresionată de confortul și stabilitatea oferite.

Și pentru Florin Cujbă, Nike Trainer, pantofii Nike Air Zoom SuperRep 2 sunt perfecți pentru antrenamentele de tip HIIT, oferind stabilitate și o atenuare excelentă a șocurilor.

Articolele de pe FITNESS MAG se citesc cel mai bine la cafea. Descoperă pe COFFEElicious.ro peste 100 de sortimente de capsule cu cafea, compatibile cu sistemele Nespresso, Dolce Gusto și Caffissimo, dar și cafea de specialitate de la 9 prăjitorii din România. 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FITNESS MAG pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.