La BIO LIFE & STYLE EXPO faci primul pas către un stil de viață sănătos

0
52

BIO LIFE & STYLE EXPO – Expoziția pentru o viață verde – are loc în perioada 30 mai – 2 iunie, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Evenimentul reunește producători și distribuitori de produse și servicii destinate unui stil de viață echilibrat și își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar sănătos.

Suma obiceiurilor noastre se reflectă în starea sănătăţii pe care o avem, iar modul de viaţă ne influenţează direct sănătatea. În cadrul manifestării, vizitatorii vor primi sfaturi utile de la specialiștii din domeniu și vor învăța cum să-și îmbunătățească calitatea vieții.

De asemenea, vor beneficia de oferte speciale la produse naturiste, cosmetice și de curățenie, cărți de specialitate, produse hand – made și chiar la aparatură de gătit în stil sănătos.

BIO LIFE & STYLE EXPO se desfășoară în aceeași perioadă cu TIBCOTârgul internațional de bunuri de larg consum, ANTIQUE MARKET – Târg de obiecte de artă și antichități, EXPO FUNERARE – Salon pentru servicii funerare și BOOKFESTSalon internațional de carte.

Program de vizitare:

30.05 – 01.06.2019, între orele 10:00 – 20:00;

02.06.2019, între orele 10:00 – 18:00.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră.

Citește și: 6 rețete de smoothie-uri cu fructe

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.