Kinga Sebestyen ajută gratuit mii de oameni să nu se îngrașe acasă

0
13789
Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen face în fiecare zi, în direct pe Facebook, un antrenament de o oră. Încă un mod de a scăpa de kilogramele în plus acumulate în această perioadă. 

Kinga Sebestyen mărturisește că parcurge una din cele mai dificile perioade din viață, fiind nevoită să stea departe de energia antrenamentelor Kangoo Jumps și de interacțiunea cu iubitorii sportului.

Întrucât se află în izolare la domiciliu, Kinga a reinventat modul de comunicare cu fanii săi oferindu-le sprijin online zilnic. În fiecare zi, de la ora 18, transmite Live un antrenament pe ghete Kangoo Jumps, de o oră, din propria locuință.

Peste zece mii de oameni urmăresc recomandările sale de fiecare dată, mulți dintre aceștia făcând în același timp antrenamentul acasă și postând fotografii în care apar cu ghetele rebound în picioare.

“Avem o comunitate extrem de frumoasă. Sunt foarte mulți fani Kangoo Jumps cărora le lipsește energia de la antrenamente. Nu putem întrerupe brusc stilul nostru de viață și este nevoie să ne adaptăm chiar și în aceste condiții neplăcute. Trebuie să ne menținem silueta și tonusul general chiar și acasă. Din fericire, ghetele au sistem de amortizare excelent și nu fac zgomot atunci când sărim în casă. E nevoie să facem antrenamentul pe un covor gros și e suficient. În fiecare zi facem mișcare la ora 18. De fiecare dată avem un antrenament diferit, care ne ajută să ardem grăsimile și să ne tonifiem musculatura. În plus, drenează toxinele din corp și ne întărește mușchii spatelui, în special că acum suntem mai sedentari ca niciodată”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga oferă suport și în ceea ce privește stilul alimentar, prin recomandări personalizate.

„E important să nu consumăm alimente procesate. Suntem tentați să cumpărăm produse cu termen de valabilitate mare, care rezistă mult în această perioadă de restricții. Din contră, pentru că stăm atât de mult în casă, departe de soare și de mișcarea în aer liber, avem nevoie mai mult ca niciodată de aport de vitamine. Puteți ieși o dată sau de două ori pe săptămână și să cumpărați fructe și legume care să ajungă pentru câteva zile. Magazinele nu duc lipsă de așa ceva. Nu vă refugiați în produse nesănătoase pentru că vă slăbiți sistemul imunitar, vă îngrășați și dezvoltați alte probleme de sănătate”, spune Kinga Sebestyen.

Ce exerciții fizice să facem acasă

Kinga recomandă efectuarea unor exerciții de bază menite să accelereze metabolismul și să ardă depunerile de grăsime, să stimuleze sistemul limfatic și să tonifieze musculatura. În cazul său, alege să facă aceste exerciții având ghetele Kangoo Jumps în picioare, pentru o mai mare eficiență.

  • Începeți cu exerciții de încălzire – rotire mâini, picioare, umeri, gât, extensii, apoi sărituri ușoare. Apoi antrenați mușchii picioarelor, fesierii, abdomenul, bratele și spatele.
  • Faceți serii de genuflexiuni cu coborâre cât de jos puteți. Atenție să mențineți spatele drept.
  • Pentru mușchii picioarelor și fesieri faceți fandări înainte, din mers și laterale. Greutatea corpului este suficientă, însă ajută și mai mult dacă țineți în mână gantere sau sticle cu apă. Eu țin în picioare ghetele Kangoo Jumps
  • Flotări cu mâinile la sol și corpul la nivel orizontal. Pentru mai multă eficiență, urcați picioarele pe canapea și păstrați palmele pe podea, corpul fiind astfel înclinat. Mențineți abdomenul încordat și spatele drept tot timpul.
  • Ridicări de gantere sau sticle cu apă, laterale sau în față.
  • Pentru triceps faceți flotări verticale, sprijinindu-vă cu mâinile la spate pe un scaun. Atenție să nu vă dezechilibrați, iar scaunul să fie stabil.
  • Serii de abdomene clasice și laterale, cu picioarele la podea sau ridicate. Aici eu țin în picioare ghetele Kangoo Jumps pentru un mai mare efort, ele cântărind 2 kilograme fiecare.
  • Planșe cât mai îndelungate. Stați pe coate, cu corpul perfect aliniat, nici mai sus, nici mai jos. Încearcă să reziști măcar un minut așa.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.