Joe Wicks încearcă să intre în Cartea Recordurilor la Dubai Fitness Challenge

0
2310
Joe Wicks

Antrenorul Joe Wicks va încerca să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare antrenament HIIT în timpul  Dubai Fitness Challenge.

Oricine se poate înscrie acum pentru a participa la sesiunea unică de HIIT 30×30 cu Joe Wicks, pe data de 26 octombrie, la Skydive Dubai

 Participați la încercarea de a stabili un nou record mondial Guinness în timpul Dubai Fitness Challenge (DFC), care a încheiat un parteneriat cu antrenorul Joe Wicks, pentru a organiza cel mai mare antrenament de mare intensitate pe intervale (HIIT) sâmbătă, 26 octombrie.

Autorul de best-seller-uri și starul Instagram în materie de fitness va conduce sesiunea de antrenament cardio intens la Skydive Dubai, oferindu-le locuitorilor orașului Dubai ocazia de a transpira și de a stabili un record mondial în același timp. Sesiunea cu participare gratuită, prezentată de DEWA, va include un curs de 30 de minute, cu o serie de perioade scurte și intense de exerciții anaerobice, urmate de scurte pauze de recuperare.

Wicks deține în prezent titlul mondial cu un antrenament de HIIT cu 3.804 participanți, pe care l-a condus în Londra în 2017 – iar acum a provocat orașul Dubai să bată acest record prin „In It, Together”.

Sesiunea promite să aibă o intensitate moderată, necesitând o condiție fizică de bază pentru a participa. Pentru a stabili un nou record mondial Guinness, toți participanții trebuie să finalizeze antrenamentul de 30 de minute, fără a se opri. Participarea la HIIT30x30 este gratuită, destinată persoanelor în vârstă de minimum 18 ani, fiind disponibile mai multe detalii și o procedură de înregistrare.

Datorită promisiunii de a face mai mult și mai bine, această sesiune pentru stabilirea unui nou record face parte din încercarea Dubai Fitness Challenge de a-i inspira pe locuitorii din Dubai să dedice cel puțin 30 de minute în fiecare zi pentru activitate fizică, în următoarele 30 de zile. Sesiunea se numără printre mai multe evenimente și sesiuni din întregul oraș, destinate să crească accesibilitatea activităților de fitness și wellness pentru persoane de toate vârstele, abilitățile și nivelurile de condiție fizică.

Pentru mai multe informații referitoare la toate evenimentele și activitățile din oraș din timpul Dubai Fitness Challenge, vizitați site-ul oficial DFC: www.dubaifitnesschallenge.com.

Vezi și: Dubai Fitness Challenge 2019 se desfășoară în perioada 18 octombrie – 16 noiembrie

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.