iSTYLE a prezentat Apple Watch Series 5

0
352
Apple Watch Series 5

iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est și unicul partener Apple Premium Reseller din România, a prezentat cele mai noi produse create de Apple – iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max și Apple Watch Series 5. 

Apple Watch Series 5 integrează perfect noi componente hardware și cel mai nou software pentru a oferi utilizatorilor a experiență îmbunătățită. Acum este chiar mai simplu să rămâi activ și conectat la informațiile care contează cu adevărat.

Beneficiind de un nou ecran Retina “Always-On”, care nu se stinge niciodată, și busolă integrată pentru a facilita orientarea, noul Apple Watch Series 5 cu watchOS 6 le permite utilizatorilor să își gestioneze starea generală de sănătate și fitness cu noi funcționalități precum monitorizarea ciclului menstrual, aplicația Zgomot și tendințele Activitate. Și partea cea mai frumoasă este că durata de viață a bateriei îți asigură o utilizare confortabilă timp de până la 18 ore. Suficient pentru o zi activă. 

Afișajul Retina mereu activat.

Noul display inovator introdus pe piață de Apple Watch Series 5 afișează permanent informațiile importante pentru utilizator și cele legate de oră. Fiecare Watch Face a fost optimizat pentru a conserva viața bateriei, astfel că luminozitatea ecranului este mai scăzută atunci când utilizatorul își coboară încheietura.

Navigație.

Funcțiile îmbunătățite ale Apple Watch Series 5 oferă posesorilor mai multe informații despre locul în care se află și posibilitățile de navigație. De exemplu, noua busolă încorporată în dispozitiv și aplicația Maps actualizată permit utilizatorilor să știe în ce direcție sunt orientați. Aplicația Compass oferă informații cum ar fi: direcția, înclinarea, latitudinea, longitudinea și altitudinea.

Aplicația CycleTracking ajută utilizatorii să înregistreze date despre ciclul menstrual.

Aplicația Noise alertează utilizatorii atunci când decibelii ajung la un nivel care îți poate afecta auzul.

Aplicația ActivityTrends ajută utilizatorii să-și urmărească progresul, identificând tipare de activitate pe termen lung.

Vezi și: Dubai Fitness Challenge 2019 se desfășoară în perioada 18 octombrie – 16 noiembrie

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.