[AM CITIT]: IRON AMBITION de Mike Tyson

0
4691
Iron Ambition - Mike Tyson

Despre Mike Tyson s-au scris multe cărţi şi articole, fiind una dintre cele mai cunoscute fețe de pe această planetă.

Chiar şi acum, la mulţi ani după pensionare, fostul campion de box nu poate merge liniştit la cumpărături fără să fie asaltat de mii de fani – nu neapărat ai boxului, cât mai degrabă ai fenomenului care a fost, este şi va rămâne: Iron Mike!

Tyson a pornit de jos, a ajuns în vârf, a căzut iarăşi la nivelul zero, a revenit în vârf… şi tot aşa de câteva ori, până când nici el nu mai ştia pe ce pantă se afla. În spatele legendei s-a aflat, desigur, un munte de talent şi un pachet genetic de excepţie, însă toate astea nu ar fi valorat doi bani, dacă nu ar fi fost şlefuite de adevăratul geniu din spatele mitului, antrenorul Cus D’Amato.

Mike Tyson - Iron Ambition

O legendă şi el în liga sa, Cus l-a descoperit pe delincventul Tyson într-o sală obscură de box şi a prezis că va ajunge cel mai tânăr campion de grei din istoria boxului. În consecinţă, l-a adoptat pe micul Mike şi l-a transformat, prin mii şi mii de ore de antrenamente, în atletul pe care îl ştim azi cu toţii.

Cus a revoluţionat metodele de antrenament prin perfecţionarea celor existente sau prin inventarea altora, iar Iron Ambition este cartea care dezvăluie lumii toate secretele petrecute între cei doi în spatele uşilor închise ale sălii de box. Dacă ai nevoie de o motivaţie în a-ţi urma visul şi a-ţi justifica sacrificiile făcute pentru atingerea lui, atunci deschide această carte şi pregăteşte-te să fii impresionat.

Iron Ambition” poate fi achiziţionată în limba engleză prin Books Express, la preţul de 95 de lei.

Citește și: Lucy Charles: „Mă gândesc la adversarii mei de fiecare dată când e greu să mai găsesc lucruri care să mă motiveze”

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.