Înotătoarea Yusra Mardini, noul ambasador Under Armour

0
87

Yusra Mardini, atletă olimpică din Siria care a reprezentat echipa Refugiaților la Olimpiada de la Rio din 2016 este cel mai nou ambasador Under Armour, alăturându-se celorlalte două atlete – Misty Copeland și Lindsey Vonn. 

S-a aflat pe lista Times „Cei mai influenți 30 de adolescenți ai anului 2016” și topul People închinat celor „25 de femei care schimbă lumea”. Toate acestea deoarece Mardini a sfidat moartea și apoi a călătorit cu greu până în Brazilia pentru a lua parte la Jocurile Olimpice de anul trecut ca înotătoare. Deși nu a câștigat vreo medalie, povestea ei a fost printre cele mai emoționante din întreg concursul iar Under Armour s-a aflat printre cei cuceriți.

Pentru a marca începutul colaborării, Under Armour a lansat un videoclip de 90 de secunde în care Mardini își spune povestea care îți va trimite fiori reci pe șira spinării. Făcut de germanii de la Nordpol, clipul se încheie cu tagline-ul „Transformă-ți durerea în putere” urmat de motto-ul Under Armour, „I Will”.

Acum, după ce a scăpat din ghearele războiului din Siria și a reușit să-și atingă scopul de a participa la o ediție a Jocurilor, Mardini țintește și mai sus. Aceasta își dorește să participe și la Olimpiada de la Tokyo din 2020 iar Under Armour îi este alături.

Asta deoarece „a fost un sentiment imposibil de descris să înot la Rio”, a declarat sportiva care a adăugat că „voi păstra în inimă toate cele trei drapeluri”, făcând referire la posibilitatea de a evolua fie pentru Siria, fie pentru Germania, fie pentru echipa Refugiaților.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.