HUAWEI lansează căștile FreeBuds Pro 3

0
42

HUAWEI impresionează cu o calitate superioară a sunetului odată cu lansarea HUAWEI FreeBuds Pro 3. Noua generație flagship de căști TWS vine cu actualizări hardware și software și oferă clienților o audiție de înaltă calitate cu Hi-Res Dual Driver Sound System și ANC 3.0 inteligent.

Bazându-se pe expertiza HUAWEI în dezvoltarea de căști TWS, cea mai recentă generație de gadgeturi se ridică la înălțimea renumelui HUAWEI FreeBuds, oferind o experiență audio superioară.

Noul produs flagship HUAWEI FreeBuds Pro 3 folosește tehnologia inovatoare pentru a redefini ce înseamnă cu adevărat fidelitatea sunetului, ridicând standardele din industrie. Cel mai nou model îmbunătățește experiența audio cu Hi-Res Dual Driver Sound System, Crystal-Clear Communication și anularea zgomotului exterior cu Pure Voice 2.0, ANC 3.0 inteligent și Triple Adaptive EQ. De asemenea, noile HUAWEI FreeBuds Pro 3 vin cu un design îmbunătățit și cu o conectivitate inteligentă.

Cu HUAWEI FreeBuds Pro 3 utilizatorii pot asculta muzica preferată, audiobook-uri și podcasturi sau pot avea conversații cu redarea fidelă a vocii oriunde s-ar afla, bucurându-se constant de o calitate superioară a sunetului, indiferent de zgomotul exterior.

Explorează total sunetul

HUAWEI FreeBuds Pro 3 înglobează tehnologia Hi-Res Dual Driver Sound System, care oferă o experiență audio impecabilă, cu o redare fidelă atât a sunetelor de frecvență înaltă, cât și joasă, de la 48 kHz la 14 Hz, fără să rateze nicio notă.

În plus, HUAWEI FreeBuds Pro 3 acceptă codecurile L2HC 2.0 si LDAC™ și este certificat atât de HWA, cât și de Hi-Res Audio Wireless. Această certificare dublă garantează un sunet de înaltă rezoluție, ce aduce o abundență în detalii și frecvențe.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 dispune, de asemenea, de un algoritm Triple Adaptive EQ care garantează că muzica preferată a utilizatorilor va suna întotdeauna pe placul lor. Acesta asigură o experiență de ascultare personalizată excepțională oriunde și oricând.

Crystal-Clear Communication și o experiență de ascultare fără întreruperi și perturbări

Când vine vorba de apeluri telefonice, HUAWEI FreeBuds Pro 3 este echipat cu tehnologia Pure Voice 2.0 care oferă o captare a vocii de 2.5x mai bună în timpul apelurilor vocale și video, redând clar vocea utilizatorului, chiar și în mediile zgomotoase.

Funcția este potențată și de tehnologia ANC 3.0 inteligent, un algoritm de anulare a zgomotului adaptativ AI care funcționează în timp real pentru a oferi o îmbunătățire cu 50% a anulării zgomotului ambiental. Astfel, HUAWEI FreeBuds Pro 3 devine un partener ideal de călătorie.

Performanță și funcții inteligente pentru o experiență perfectă

În ceea ce privește designul, HUAWEI FreeBuds Pro 3 sunt disponibile în trei culori inspirate din natură: Ceramic White, Green și Silver Frost. În plus, un singur element din nano-sticlă integrat în dock-ul căștilor crește cu 32% rezistența la uzură.

Când vine vorba de durata de viață a bateriei, HUAWEI FreeBuds Pro 3 oferă până la 31 de ore de ascultare prin încarcarea căștilor în dock și o utilizare de până la 6,5 ore pentru căști în sine. Utilizatorii pot încărca căștile și wireless, putând astfel să înceapă să le folosească imediat. În plus, căștile beneficiază de standardul IP54, fiind rezistente la umezeală și praf, perfecte pentru un stil de viață activ.
Utilizatorii se pot conecta la două dispozitive în același timp și pot comuta audio chiar și între terminalele cu iOS și Android, fără a fi nevoiți să împerecheze de fiecare dată device-urile și să se deconecteze în mod repetat.

Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.