Hidratare pe timpul verii pentru pielea ta

0
146
Teoxane

Vara, hidratarea rămâne pasul de urmat cu sfinţenie de fiecare dintre noi, mai ales de cele cu un stil de viață activ.

Efectele nocive ale soarelui sunt cauzate în principal de razele UV. Razele UVB sunt principala cauză a arsurilor solare. Razele UVA sunt şi mai periculoase, pentru că nu provoacă durere, dar pătrund mai adânc în piele.

Ele accelerează procesul de îmbătrânire a pielii şi pot cauza intoleranță solară, cunoscută ca alergie solară sau pot cauza afecţiuni pigmentare. Dacă aceste daune invizibile se repetă, ele pot în timp să ducă la dezvoltarea unor cancere de piele.

Combinând rigoarea ştiinţei medicale cu îngrijirea premium, Teoxane Cosmeceuticals aduce o linie inovatoare de îngrijire a pielii, perfect adaptată şi complementara procedurilor estetice avansate, singura gama care utilizează acid hialuronic identic cu cel din seringile pentru injectare. Cu alte cuvinte ce este în tub este și în seringă.

Fiind cunoscut drept unul dintre liderii de piaţă în domeniul medicinii estetice, Laboratoarele TEOXANE furnizează în prezent tehnologia lor exclusivă RHA® (acid hialuronic resiliant) într-un ritual complet de îngrijire a pielii.

Odată cu noua gama de cosmeceutice Teoxane, o nouă inovație a revoluționat industria medicinii estetice, fiind primii care au introdus conceptul de redensificare. Combinația exclusivă dintre RHA® și complexul dermostructurant cu cei 8 aminoacizi menține nivelurile de hidratare cu efect de durată în timp ce stimulează acidul hialuronic și colagenul din piele pentru a reduce vizibil ridurile și liniile fine.

Expunerea la soare, fie ea doar în intervalul de timp recomandat și folosind factor de protecție adecvat, tot va afecta țesutul atât de sensibil al pielii. Teoxane oferă o selecţie de 3 produse care conturează perfect ritualul de îngrijire obligatoriu de care are nevoie tenul tău. Folosirea unei creme puternic hidratante și potrivite tipului tău de ten nu poate fi niciodată uitată ca parte din ritualul de protejare după expunerea la soare și nu numai.

Pentru o piele mai fermă şi mai luminoasă, ingredientele active din Rha®x VCIP Serum, aduc o formă avansată a moleculei de Vitamina C, recunoscută de dermatologi pentru proprietăţile anti-aging: activitatea antioxidantă, efectul de iluminare şi stimularea colagenului pielii.

Este deasemena recomandată folosirea unor măști intens hidratante, din când în când. Masca hidratantă Rha Hidrogel Mask este tipul de tratament SOS care aplicată doar o dată pe săptămână, are un efect de hidratare de lungă durată, reface nivelul optim de hidratare prin calmarea pielii iritate, reumplere şi efect de lifting.

Ochii au nevoie de atenție specială, iar pentru acest lucru, o cremă intens hidratantă nu ar trebui să lipsească deasemenea din rutina ta. R[II] Eyes reduce vizibil cearcănele şi pungile de sub ochi, pentru un efect proaspăt şi de decongestionare. Rezultate optime se obţin la utilizarea produsului dimineaţa şi seara, prin masarea uşoară până la absorbția completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.