Herbalife Nutrition a lansat noul produs High Protein Iced Coffee

0
924
Herbalife Nutrition - High Protein Iced Coffee

Herbalife Nutrition lansează High Protein Iced Coffee, produsul creat să-ți ofere energia de care ai nevoie în timpul zilei.

Lansată concomitent în 20 de piețe din Europa și Africa, noua băutură ce conține proteine de înaltă calitate și cafeină are doar 80 de calorii pe porție.

High Protein Iced Coffee conține 100% boabe de cafea Robusta, care conferă un gust autentic și 15 grame proteine din zer – esențiale dacă ești o persoană activă sau ai nevoie doar de un plus de energie. De asemenea, noul produs are un conținut scăzut de grăsimi, este vegetarian și nu conține zahăr, coloranți sau conservanți.

Popularitatea cafelei reci a crescut constant în ultimii ani printre tinerii millennials din Europa. Cercetările arată, de asemenea, că aceștia consideră produsele pe bază de cafea rece ca pe o alternativă bună la băuturile zaharoase și sunt interesați de produsele de cafea ce au proteine adăugate.

High Protein Iced Coffee cu aromă de Latte Macchiato este acum disponibil în România prin intermediul Membrilor independenți Herbalife Nutrition.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.