Health & Fitness: tendințele din 2018/2019

0
230
Health & Fitness- tendințele din 2018-2019

Indiferent că vorbim de alergare, fitness, sănătate, outdoor sau sporturi de iarnă lucurile evoluează foarte repede. Iată care sunt tendințele pentru 2018/2019.

FitStation powered by HP

Pantofi de alergare personalizați? Până acum, acest lucru era posibil doar pentru atleții de top care aveau contracte cu un producător de echipament sportiv ce crea pantofi speciali pentru ei. Ei bine, odată cu tehnologia 3D, situația s-a mai schimbat puțin și acum este disponibil un aparat special care poate fi achiziționat de magazinele de echipament sportiv.

Prin intermediul acestuia, ți se scanează piciorul în timp ce mergi și alergi, după care se printează 3D branțuri speciale care se mulează perfect pe forma piciorului tău. Se pot crea și tălpi speciale pentru pantofii de alergare care să ți se potrivească perfect. Nu știm dacă magazinele din România vor achiziționa astfel de aparate încă de anul acesta, dar dacă aflăm ceva, te ținem la curent.

FitStation powered by HP

S-Force Performance Trainer

Matrix Fitness prezintă S-Force Performance Trainer, un aparat care te ajută să-ți dezvolți viteza și forța. Ideal în sesiunile HIIT, S-Force Performance Trainer te poate ajuta să-ți îmbunătățești performanțele. Ideal și pentru antrenamentele de grup, S-Force Performance Trainer nu ar trebui să lipsească din zona de cardio a oricărei săli de fitness care se respectă.

Aparatul te va solicita la maximum, indiferent că ești începător, avansat sau chiar atlet profesionist. Matrix Fitness este una dintre companiile care produc echipament pentru sălile de sport cu cea mai mare creștere la nivelul vânzărilor în 2017, iar noul produs s-a bucurat imediat de succes pe piața din Europa. Se poate comanda deja pe www.matrixfitness.com.

S-Force Performance Trainer

ICAROS Home

Iată un aparat pe care ți-l poți instala chiar și acasă. Cu condiția, desigur, să ai un apartament ceva mai mare sau să sacrifici sufrageria familiei. ICAROS Home te ajută să-ți antrenezi musculatura și să-ți îmbunătățești coordonarea, timp în care te poți scufunda într-o realitate virtuală.

Chiar dacă prețul pentru acest aparat nu este deloc mic, venim cu o veste bună: în 2018, cei de la ICAROS vor organiza competiții în lumea virtuală între posesorii aparatelor ICAROS Home. Tot ce trebuie să faci este să-ți conectezi aparatul la internet și tu să fii în cea mai bună formă. Și încă o veste bună: orice exercițiu faci pe acest aparat înseamnă cu 30% mai multe calorii arse decât pe un aparat tradițional. Se poate comanda pe www.icaros.com!

ICAROS Home

IPO SPORTS Mini Walk

Dacă pentru ICAROS Home e nevoie de o cameră ceva mai mare, IPO SPORTS se potrivește perfect chiar și în cea mai mică garsonieră, dacă îți dorești să faci puțină mișcare. Este prima bandă de alergare fără un cadru și care este construită în total din doar 22 de piese.

Pentru a o instala, ai nevoie de doar 0,06 metri pătrați și totul se face prin inducție infraroșu, așadar, nu ai nevoie de telecomandă sau de tastatură pentru a avea acces la toate funcțiile. Practic, ce primești este un telefon mobil ceva mai mare, pe care poți să și alergi. Are o grosime de doar 4,7 cm și cântărește 25 de kilograme. Lungimea totală este de 140 de centimetri, iar zona de alergare este de 120 cm x 46 cm. Pentru comenzi, poți intra pe www.iposports.com.

IPO SPORTS Mini Walk

Abdoquad Abdominal Trainer

Tot printre produsele premiate deja, se numără acest aparat care te poate ajuta să-ți faci un „six-pack” de invidiat. Poate fi folosit și acasă, cântărește doar 2,5 kilograme și înlocuiește cu succes aparatele mai mari de la sală care-ți antrenează aceeași grupă de mușchi.

În plus, Abdoquad vine cu o soluție care-ți protejează coloana mai bine și te ferește de accidentări. Numele produsului este compus din cuvintele abdomen și quad, datorită formei aparatului. Este un aparat pe care-l poți folosi la orice vârstă și care este ideal pentru începători, deoarece intensitatea exercițiilor poate fi adaptată la nivelul de antrenament al fiecăruia. Dacă vrei să ai și tu un abdomen de invidiat, poți să-ți comanzi noul aparat direct pe www.abdoquad.com, la ceva mai puțin de 100 de euro.

Abdoquad Abdominal Trainer

Bowflex HVT

Produs de compania Nautilus, lider în ceea ce privește echipamentele inovatoare de fitness, Bowflex HVT este un aparat pe care poți să-l cauți în sala de fitness la care mergi. HVT vine de la hybrid velocity training – o nouă abordare în industria de fitness, care combină exercițiile de cardio cu cele de forță. Și asta, în doar 18 minute și 20 de secunde, cât durează o sesiune completă. În acest interval, fie că ești începător, fie că ești avansat, îți poți crește metabolismul și arde calorii.

Bowflex HVT vine cu un design unic și cu o tehnologie inovatoare, ceea ce i-a și adus premiul specialiștilor de la ISPO. Aparatul are trei programe de antrenament deja pre-programate, dar prin intermediul telefonului tău inteligent poți alege orice alt program disponibil pe internet.

Prețul este undeva la aproape 2.000 de dolari, ceea ce poate fi cam mult pentru a-l cumpăra pentru acasă, dar nu este un buget foarte mare pentru o sală de fitness care se respectă. Pentru comenzi, poți intra pe www.bowflexinternational.com.

Bowflex HVT

Citește și: 3 mituri despre apă pe care trebuie să le desființăm

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.