Gigi Hadid: „Sportul mă face să mă simt vie, fericită și puternică.”

0
155
Gigi Hadid

Pe podiumul de prezentare, Gigi Hadid este calmă și concentrată, iar în sala de antrenament serioasă și determinată. Relația ei cu sportul este una cu istorie, în copilărie practicând echitația și voleiul. Alergarea face parte din rutina ei zilnică pentru a se menține în formă, iar de curând, descoperindu-și pasiunea pentru box.

Iată în câteva cuvinte ce înseamnă sportul și antrenamentele în viața topmodelului Gigi Hadid.

De ce faci sport?
Gigi Hadid: Sportul nu este doar o chestie fizică pentru mine, ci și mentală. Mă ajută să scap de tumultul cotidian. Antrenamentele sunt singurele momente în care mintea mea se liniștește complet și îmi permit să mă relaxez și să mă pregătesc pentru defilări și să fac față stresului pe care îl presupune viața unui model în ziua de astăzi.

Care este rutina ta zilnică de antrenament și cum se modifică ea în funcție de călătoriile și prezentările tale ?
G.H.: Când sunt acasă, la New York, profit de orice zi sau moment liber pentru a merge la box, în Gotham. Atunci când sunt în deplasări, defilările pe podium constituie în sine un antrenament, mersul pe tocuri fiind destul de dificil, chiar dacă nu pare. Fac în fiecare dimineață câteva exerciții de stretching, merg la saună, fac yoga sau ies la alergare.

Preferi mișcările de dans sau pozițiile de yoga pentru antrenament ?
G.H.:
Nu sunt o bună dansatoare, prefer deci pozițiile de yoga… În plus, yoga este distractivă!

Preferi exercițiile pentru abdomen sau pentru posterior?
G.H.:
Amândouă… le vreau pe amândouă, am nevoie de amândouă. Punctul meu forte este însă abdomenul, pentru care fac patru antrenamente pe săptămână, urmând întocmai indicațiile antrenorului meu, Rob Piela: scândura pentru a-mi întări mușchii, flexii pentru « pătrățele » vizibile și exerciții cu picioarele pentru mușchii abdominali inferiori, acesta este trio-ul de succes pentru un abdomen perfect.

Citește continuarea interviului în numărul 2 al suplimentului FITNESS MAG, disponibil împreună cu revista RUNNING MAG în rețeaua de magazine Inmedio, în centrele de presă din Aeroportul Henri Coandă și online pe Books Express.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here