George Piștereanu se antrenează acasă pentru rolul său din Vlad

0
19603
George Piștoreanu - serialul Vlad

Chiar dacă filmările la serialul Vlad s-au oprit, din cauza epidemiei de Coronavirus, George Piștereanu își continuă antrenamentele fizice, pentru rolul său din serial, acasă.

În serialul Vlad, actorul principal din filmele Eu când vreau să fluier, fluier și Loverboy, George Piștereanu este Tibor, un bodyguard dur, rol pentru care s-a pregătit intens încă de dinaintea începerii filmărilor.

„Având în vedere că eu sunt, în serial, un bodyguard, am petrecut vreo două-trei săptămâni, în fiecare weekend, în cluburi. Eu nu merg, de obicei, în cluburi. Nu prea îmi place. Dar m-am dus… Am început și antrenamentele de kickboxing și Krav Maga… și am început să mă pregătesc cu acei bodyguarzi reali. Am intrat în lumea lor, practic. Și am rămas prieten cu ei. Chiar și acum merg la sală cu ei”, spune George Piștereanu, pentru PRO TV. 

Ținănd însă cont de situația din România, declanșată de epidemia de Coronavirus, este obligatoriu să ne limităm deplasările doar la cele cu adevărat importante, iar sălile de sport au fost închise în momentul în care s-a declarat stare de urgență, tot ca o măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

„În momentele acestea, în care trebuie să stăm în casă, să avem grijă să nu propagăm virusul, sunt o mulțime de exerciții și activități pe care le putem face indoor. Aș începe prin a vă spune că acum este momentul acela în care poți face lucrurile pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp. Cititul, sportul, să îți descarci pozele din telefon, ordine în casă…

Dacă vine vorba de sport, putem face o sumedenie de exerciții care se pot practica în orice spațiu. Vorbesc aici de flotări, genuflexiuni, încălzire extrem de riguroasă, folosirea sticlelor de apă pline ca și greutăți, pentru a face exerciții pentru umeri, spate. Depinde de lucrurile pe care le are fiecare prin casă, pe care le putem folosi în loc de greutățile de la sală. Totul se poate petrece cu un fundal de muzică, o piesă potrivită poate energiza. Chiar dacă nu putem merge la sală și limităm timpul petrecut în afara casei, putem fi activi și indoor, trebuie doar să avem voință”, spune George Piștereanu.

Filmările pentru sezonul al treilea al serialului Vlad, difuzat de Pro TV, s-au oprit din cauza epidemiei cu noul coronavirus. Noul sezon a ajuns la episodul cu numărul patru și nu a mai fost difuzat pe post începând din 23 martie.

Pentru personajul Tibi, George Piștoreanu, 30 de ani, a luat multe kilograme, undeva pe la 10 kg în decurs de cinci – șase luni și a avut un antrenament intensiv. În ultimul timp însă și-a propus să mai slăbească puțin.

Vlad & Tibor - serialul Vlad

„Pentru că am vrut să slăbesc, în ultima perioadă nu am mai fost la sală, pentru că aș fi ridicat greutăți mari și automat aș fi menținut kilogramele pe care le aveam. Dar asta este valabil pentru mine, pentru corpul meu. Am slăbit 10 kg, am început să fac exerciții acasă, prin greutatea corpului, plus alergare și este bine așa”, spune George Piștoreanu.

Iată și cum arată o sesiune de antrenament cu George Piștoreanu la el acasă.

Filmările la noul sezon din Vlad vor fi reluate imediat ce situația actuală o va permite.

„Nu am simțit niciodată că filmările VLAD au fost solicitante fizic cel puțin. Unde s-a schimbat puțin ritmul a fost în Istanbul, unde am filmat câteva episoade ale noului sezon. Acolo am avut un ritm mai alert, pentru că timpul era destul de scurt. Evident sunt anumite scene cărora trebuie să le acorzi mai multă atenție, să stai mai mult pe texte, pe interpretare, dar în rest nu am avut sentimentul că sunt prea solicitat. Poate pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac”, a mai spus George Piștoreanu.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.