Fitpass se adaptează crizei și mută clasele de fitness în online

0
7345
Fitpass

Fitpass, startup-ul de fitness românesc, care activează pe piața din România de trei ani si jumatate, tocmai a lansat cursuri online transmise în direct.

Afacerea, care oferă membrilor acces la sute de sali de gimnastica și centre de fitness din România, a fost lovita puternic, ca multe altele, atunci când criza provocata de virusul COVID-19 a ajuns si in Romania.

“Studiourile de gimnastică și fitness din toată țara au fost obligate să-si închidă activitatea și, ca atare, Fitpass a suspendat temporar abonamentele tuturor membrilor noștri. Deși nu este sigur cât timp vor rămâne închise sălile de sport, am început să căutăm soluții imediat, pentru ca partenerii noștri să își poată oferi serviciile și online”, spune CEO-ul, Gustaf Kornias.

Fitpass numara deja 16 parteneri de fitness, care oferă un total de 100 de cursuri online live pe săptămână în București. Există mai mulți parteneri în așteptare, iar numărul activităților crește de la zi la zi. În timp ce majoritatea partenerilor au sediul în București, Fitpass este în proces de adăugare a mai multor cursuri online live în toată România.

“Suntem încă la început cu streaming-ul și în prezent învățăm alaturi de partenerii noștri să îmbunătățim continuu experiența online”, spune Ciprian Hetea, CTO-ul companiei. 

Aceasta solutie rapida oferă o modalitate alternativă pentru ca oamenii să rămână activi, în formă și sănătoși, chiar si din confortul sufrageriei lor, in astfel de vremuri cand izolarea pare atat de importanta. Este o modalitate care oferă o experiență de fitness distractivă, socială și extrem de variată. În același timp, confera salilor de fitness și furnizorilor fitness posibilitatea de a avea un venit chiar si în această perioadă dificila.

“Am început deja să vedem efectele acestei initiative cu persoanele care cumpără din nou și membri care isi redeschid abonamentele. În același timp, primim mai multe solicitări de la companii care doresc să utilizeze această soluție pentru a-si ajuta angajatii să acceseze antrenamente de calitate de acasă”, mai spune Gustaf Kornias.

Persoanele care doresc să acceseze clasele online pot urma procesul standard, accesând site-ul Fitpass și descărcând aplicația. Diferenta o reprezinta check-in-urile care acum sunt făcute in mod virtual.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.