Fitness peste tot și pentru oricine cu Activ5

0
199
activ5

Activ5 este un dispozitiv compact care promite o condiție fizică de invidiat cu antrenamente de doar 5 minute pe zi.

Incredibil că în 2019 mai avem povești de genul acesta prin fața ochilor, însă Activ5 nu are nicio vină, poate doar oamenii de la marketing trebuie temperați puțin.

Activ5 este o pernuță care suportă mult abuz și mai ales presiune. Posesorul este încurajat să o preseze și să o apese, realizând astfel contracții izometrice puternice. Aici deja începem să-i dăm credit, pentru că izometria este o treabă serioasă.

Prin intermediul aplicației dedicate, telefonul personal îți spune ce exerciții să faci și pentru cât timp. Dată fiind dimensiunea redusă a pernuței, există o multitudine de poziții izometrice care pot fi practicate, mai ales că aparatul suportă până la 113 kg/forță.

Tot dimensiunea mignionă îl avantajează atunci când vine vorba de luat în călătorii sau de împărțit cu familia. Și apropo de familie: aplicația permite interacțiunea lui Activ5 cu jocuri electronice în care personajele sunt mutate și aduse la viață prin intrermediul apăsărilor pe dispozitiv, deci copiii pasionați de acest tip de divertisment vor avea în scurt timp mușchi destul de pronunțați.

Pe site-ul producătorului există un scurt video care prezintă toate opțiunile posibile dar și prețul de vânzare: 180 USD plus taxele de transport.

Probabil că nu greșim prea mult dacă spunem că 5 minute de Activ5 pe zi nu te vor face niciodată să arăți ca cineva care transpiră două ore în sală, însă în călătorii poate fi de ajutor. Mai ales în plan psihologic, să știi că nu stai degeaba.

Citește și: Am testat S.U.P. și canoe în vacanță

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.