FITNESS MAG Fit night out la BEAT45

0
2546
FITNESS MAG Fit Night Out @ Beat45

Prima întâlnire FITNESS MAG Fit Night Out a avut loc la BEAT45. Și ne-a plăcut atât de tare încât o să mai facem.

O seară în oraș poate fi petrecută în multe feluri, dar fetele de la FITNESS MAG preferă să o petreacă la sală. Așa că și-au invitat prietenele la BEAT45, un boutique fitness studio unic în București, situat în Agora Center din Calea Floreasca 111-113. Și așa am avut primul eveniment FITNESS MAG Fit Night Out.

Antrenamentele de la BEAT45 au la bază conceptul HIIT și oferă o experiență captivantă de fitness în care poți să consumi până la 1000 de calorii în 45 de minute. Iar la primul eveniment FITNESS MAG Fit Night Out, Alex Pop, antrenorul BEAT45, a ales o clasă de rumble.

RUMBLE este un antrenament intens ce are la bază mișcări de box, îmbinând într-un mod interactiv serii de lovituri și runde de exerciții cardio care pun sângele în mișcare și ajută la creșterea nivelului de adrenalină.

Antrenamentele au o durată de 45 de minute și încep cu o încalzire de grup. Restul antrenamentului se împarte între sesiuni de lovituri în saci umpluți cu apă, serii de exerciții la sol și runde scurte de alergare pe bandă. Pentru a lua parte la un astfel de antrenament nu este necesară experiența anterioară de box.

FITNESS MAG Fit night out la BEAT45

Pe scurt, FITNESS MAG Fit Night Out a fost un eveniment special, iar partenerii primei ediții au fost BEAT45, Niran, CaliVita și Red Bull.

Iar fetele vă povestesc cum a fost….

Alina Dragne

„Povestea mea cu sportul este foarte lungă și tumultoasă și a început în copilărie. Ideea e că nu o să zic niciodată NU în fața unei invitații într-o sală nouă. Mi-a plăcut la Rumble, o clasă atăt de dinamică este fix genul meu. Cred că mi-ar fi placut și un pic de lucru cu o greutate, dar poate data viitoare, cine știe. Trebuie să mai încerc sigur, să mă conving de lumina diminuată și atmosfera disco. Ne vedem la Rumble!

Alina Dragne

Andreea Irimia

„Rumble este genul meu de antrenament: intens și eficient. Dacă mai luam în considerare și faptul că e cu dat la sac, e perfect! ❤️Mai încercasem, așa că am zis da imediat la invitatia FITNESS MAG. Recomand cu toata inima celor care sunt dispuși să tragă puțin de ei la antrenamente.”

Andreea Irimia

Bianca Purcărea

„A fost un antrenament intens, dar nu am avut timp să mă gândesc la asta, pentru că energia și tonusul din jurul meu au fost foarte motivante 🙂 Abia aștept să mai merg, pentru că în 45 de minute de RUMBLE m-am antrenat supravegheat și intens cât aș fi făcut singură în cel puțin două ore. E tipul de antrenament eficient atât ca timp, cât și ca arderi și intensitate. Recomand!”

Bianca Purcărea

 

Cristina Pană

„Prima mea interacțiune cu Rumble m-a prins într-un moment în care mă simțeam slăbită, aveam dureri de spate și îmi închipuiam că abia voi face față provocării. Dar, cu toate astea, cursul în sine (prin varietate și dinamică) și antrenorul super simpatic și atent m-au ținut în priză pe întreaga durată a cursului și m-au ajutat să mă mobilizez.

Mi-a plăcut mult combinația de exerciții, am reușit să îmi activez toate grupele de mușchi la care îmi place sa lucrez în mod constant, iar partea de boxing recunosc că m-a făcut să mă simt ”pretty bad ass”.

La final, m-am simțit energizată, bucuroasă că am interacționat cu oameni așa mișto și ambițioși, și entuziasmată să revin.”

Cristina Pană

Ghazaleh Emami

„Experienta RUMBLE la Beat45? O explozie de energie. Deși nu sunt fan al sportului seara, a fost o experiență plină de adrenalină și multă energie pozitivă! Cu siguranță aș mai merge și aș recomanda celor care doresc să își depășească limitele! Great vibes Beat45! Congrats!”

Ghazaleh Emami

Mihaela Sava

„Mi-a plăcut foarte mult. Experiența a început să fie plăcută încă de la intrarea în incinta sălii, baia foarte curată și cu tot ce ai nevoie pentru o pregătire de sală, apoi pregătire chiar de a ieși în oraș. Experiența în sală a fost una neobșșnuită date fiind jocurile de lumini, diferite față de cele clasice din sălile la care am mai fost. Ca experiență sportivă, a fost una complexă care mi-a solicitat atât musculatura, cât și coordonarea. Mi-a placut că îmbină sporturi diferite în același antrenament.”

Mihaela Sava

Mihaela Tomescu

„Experiența RUMBLE @Beat45 a fost una destul de intensă, având în vedere combinația de exerciții: box, exerciții cu greutatea corpului și bandă. De asemenea, atmosfera a fost super cool, dată de jocul de lumini și muzică. Mi-a plăcut super mult ora de Rumble și abia aștept să încerc și clasele de REFORM. Voi reveni cu drag!

Mihaela Tomescu

Laura Antonov

„Înainte să ajung pentru prima dată la Rumble la Beat 45, mi-a fost puțin teamă că nu voi reuși să țin pasul. Nu știam efectiv la ce să mă aștept. Antrenamentul de Rumble s-a dovedit unul dintre cele mai intense la care am participat, iar senzația de oboseală de după una dintre cele mai plăcute senzații. Consumi toată energia negativă acumulată peste zi și te mobilizează incredibil. Ai impresia că poți face orice după!”

Laura Antonov

Nelly Paraschiv

„Sesiunea de training a fost într-o locație diferită și modernă. Programul de antrenament a fost „challenging”, a lucrat întregul corp în 45 minute, dar partea cu adevărat interesantă a fost dată de numărul de exerciții și modul de schimbare a acestora în timpul antrenamentului. În plus, am avut ocazia să socializez cu un grup de persoane pasionate de fitness, ceea ce este extraordinar într-o lume din ce în ce mai ocupată.”

Nelly Paraschiv

Prima întâlnire FITNESS MAG Fit Night Out a fost susținută de BEAT 45, Niran, CaliVita și Red Bull.

Foto: Marooni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.