Fitbit Ionic: adidas, disponibil începând cu 19 martie

0
109

Cei care-și doreau un gadget Fitbit aparte sunt acum serviți odată cu lansarea modelului Ionic: adidas, produs venit ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii, care aduce printre altele noua funcție Train.

Cea mai nouă versiune a popularului ceas Ionic a fost dezvoltată de Fitbit alături de adidas iar asta este vizibil atât prin aspectul gadget-ului cât și prin prezența unei funcții exclusive. Look-ul cu semnătura adidas este evident prin brățara în două culori, alături de o față de ceas cu imaginea adidas în patru culori.

Mai importantă decât detaliile stilistice este funcția Train care oferă un sistem de coaching pas cu pas pentru realizarea cât mai corectă a exercițiilor, acestea putând fi ușor integrate în programul de antrenament zilnic. Train include: o sesiune de încălzire (5 minute), antrenamente pentru creșterea elasticității (10 minute), accelerarea vitezei și stimularea metabolismului (15 minute), creșterea stabilității șoldurilor și a umerilor (5 minute), îmbunătățirea rezistenței din timpul sesiunilor de alergare (5 minute), precum și mișcări de întindere și recuperare fizică după un efort susținut (5 minute).

„Parteneriatul cu un brand precum adidas vine natural pentru Fitbit, o companie care promovează stilul de viață sănătos și activitatea fizică”, a spus Tim Rosa, Chief Marketing Officer în cadrul Fitbit. „. Ceasul ediție limitată Fitbit Ionic: adidas ajută sportivii să își îmbunătățească performanțe și să fie în cea mai bună formă fizică cu ajutorul unei experiențe de coaching unică ce va ajuta sportivii să își îndeplinească mai ușor obiectivele de performanță”.

Ceasul Fitbit Ionic: adidas este acum disponibil pentru precomenzi pe site-ul www.fitbit.com la prețul de 329.95 EUR și se va găsi din data de 19 martie în ofertele partenerilor globali precum Amazon, Best Buy, Dick’s Sporting Goods, Kohl’s, Macy’s și Nordstrom.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.