FENTY x PUMA se întoarce: Rihanna lansează The Avanti

0
71

Rihanna și PUMA au lansat oficial cea mai nouă colecție de produse care va fi disponibilă din 15 septembrie 2023.

Rihanna revine ca Director de Creație al FENTY x PUMA cu un parteneriat care se va extinde pe mai mulți ani și va include mai multe lansări de produse. Revenirea FENTY x PUMA îmbină istoria în sport a brandului PUMA cu statutul iconic al Rihannei ca lider în muzică, cultură și modă.

FENTY x PUMA Avanti, prima franciză de încălțăminte din cadrul parteneriatului, este o combinație neconvențională a două simboluri PUMA care combină designul din piele de înaltă calitate al ghetei de fotbal King și talpa pantofului de alergare consacrat, Easy Rider.

Rihanna și PUMA au o istorie în lansarea colecțiilor care au reinterpretat moda sportivă – începând din 2015, odată cu iconicul Creeper. Rihanna și PUMA au lansat mai multe colecții de încălțăminte și îmbrăcăminte pe parcursul anilor 2015 – 2018, inclusiv ghetele FENTY x PUMA Trainer, papucii cu blană FENTY x PUMA și multe altele. Cu patru prezentări de modă atât la New York, cât și la Paris, FENTY x PUMA a servit drept catalizator pentru impactul și relevanța brandului PUMA în ultimul deceniu.

Dragostea Rihannei pentru fotbal, combinată cu influența impresionantă a acestui sport în afara terenului, au servit ca punct de plecare pentru colecția de încălțăminte Avanti. Reinterpretarea acestui stil clasic prin ochii Rihannei deschide calea pentru o nouă eră de colaborări în moda sport pentru PUMA.

Mai mult, atât pentru Rihanna, cât și pentru PUMA, a fost important ca această lansare să fie destinată întregii familii – rezultând o colecție care se potrivește perfect copiilor, dar și părinților. Purtați de legende și readuși acum la viață de Rihanna însăși, Avanti este, de asemenea, o colecție unisex.

În 1968, a fost creată gheata originală de fotbal PUMA King, purtată de sportivi de renume precum Eusebio, Pelé și Maradona. În 1978, modelul PUMA Miele a dat naștere unei noi linii de încălțăminte pentru jogging, care s-a dezvoltat ulterior în modelul PUMA Easy Rider.

În 1998, Jil Sander și PUMA au lansat prima colaborare de modă din istorie combinând cele două stiluri prin modelul Jil Sander King. Acest pantof a servit drept sursă de inspirație pentru crearea modelului Avanti, introdus ulterior de PUMA în 2001. Acum, Rihanna a adăugat o tușă personală de design și elemente creative, de la detalii din piele până la talpa exterioară de gumă, lăsându-și amprenta asupra acestui stil clasic PUMA.

„Mi-am dorit să readuc pe stradă ceva iconic din trecut, iar marele Pelé a făcut din modelul Avanti ceva atât de legendar„, a spus Rihanna.

„A fost un început de parteneriat încântător” spune Maria Valdes, Chief Product Officer la PUMA.Am petrecut timp împreună analizând arhiva PUMA și am identificat produsul potrivit care să corespundă viziunii Rihannei. Avanti este un clasic PUMA cu o perspectivă unică și consacrată. Sunt foarte fericită să văd cum acest proiect prinde viață și chiar mai entuziasmată pentru ce ne rezervă următorii ani împreună”.

FENTY x PUMA Avanti reprezintă o interpretare modernă a ghetelor de fotbal, cu piele vintage moale și o limbă pliabilă cu logo-ul FENTY și PUMA CAT inscripționat și imprimat în folie aurie. Cu o talpă exterioară din gumă și o talpă interioară din piele, detaliile modelului Avanti amintesc de istoria și moștenirea impresionantă a PUMA în fotbal. Varianta alb-negru este completată de o execuție cromată cu logo-uri gravate cu laser și detalii cromate din piele.

În calitate de Director de Creație, prima campanie FENTY x PUMA a Rihannei – filmată de Dennis Leupold într-un decor inspirat de forma pentagonului și cusăturile unei mingi de fotbal – include nume remarcabile precum Rihanna, A$AP Nast, Pure, Felix Mallard, precum și doi copii.

FENTY x PUMA Avanti este disponibil la nivel mondial pe puma.com și la anumiți retaileri începând cu 15 septembrie 2023. O a doua colecție Avanti va urma în această toamnă. Mai multe detalii vor fi anunțate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.