Fă-ți playlist-ul pentru sală! Acum ai Spotify și în România

0
693
Spotify - Fitness

Dacă asculți muzică atunci când mergi la sală, încearcă neapărat și Spotify, cel mai important serviciu de streaming muzical din lume, disponibil acum și în România.

În Spotify poți căuta melodiile preferate, îți poți face playlist-uri, după care poți să le împarți și cu prietenii. Cu siguranță între cele 35 de milioane de melodii din baza de date vei găsi tot ce îți place să asculți. Și asta atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium.

Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, dar și o versiune premium, pe baza unui abonament lunar care costă 4,99 Euro.

“Suntem extrem de entuziasmați să lansăm astăzi Spotify în România şi să oferim o experiență muzicală revoluționară. Grație unei selecții muzicale uriașe, de peste 35 de milioane de melodii, recomandărilor atent personalizate şi celor mai bune playlist-uri alcătuite de experți în domeniu sau utilizatori pasionați, Spotify face din descoperirea muzicii preferate o activitate mai simplă ca niciodată.” – Przemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud-Est în cadrul Spotify

Pe Spotify poți găsi muzica perfectă, indiferent de gusturi sau starea de spirit. În plus ai acces instant la o varietate de playlist-uri globale, alcătuite de experți și actualizate în mod constant, dar poți descoperi şi alte milioane de playlist-uri internaționale, aparținând Spotify sau altor iubitori ai muzicii. Și, da, găsești și playlist-uri speciale pentru work-out-ul tău, dacă vrei să asculți ceva nou.

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea, ceea ce îți permite să găsești muzica preferată în cel mai simplu mod, dar și să descoperi noi piese și artiști, în baza preferințelor tale.

 Graţie conectivităţii dintre Spotify şi PlayStation Music™, te poți bucura de o experienţă specială, ascultând muzică pe consola PlayStation 4. Spotify poate reda orice melodie, album sau playlist la cerere, chiar şi ca fundal sonor în timpul jocului, prin varianta gratuită a serviciului, sau un conţinut audio fără reclame, la o calitate înaltă, oferită de varianta Premium.

Pentru a te bucura de muzică exact aşa cum îţi doreşti, descarcă acum aplicaţia prin Google Play sau App Store, vizitând www.spotify.com

Ce mai primești de la Spotify

 • Playlist-uri dedicate unor genuri muzicale sau stări de spirit: din secţiunea Browse pot fi selectate o varietate de playlist-uri precum Hip-Hop, Pop, Rock, Gaming, Sleep, Dinner, Kids, Focus şi multe alte.
 • Calitate excelentă a conţinutului audio – până la 320 kbit/s.
 • Accesibilitate superioară prin Spotify Connect – folsește Spotify pe boxe, TV sau în maşină
 • Integrare unică, ce permite distribuirea conținutului prin Facebook sau Twitter, precum şi prin Messenger (in-app)
 • Playlist-urile colaborative pot fi alcătuite sau distribuite prin Facebook Messenger
 • Melodiile preferate sau playlist-urile alcătuite pot fi distribuite din aplicație, astfel încât orice utilizator să devină un potențial influencer
 • Clasamente muzicale globale. Clasamente locale vor fi disponibile în curând.
 • Muzică disponibilă oricând: aplicaţia Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă.
 • Muzică disponibilă oriunde: Wi-Fi & boxe Bluetooth, TV, Google Chromecast şi PlayStation4® şi PlayStation3®, folosind aplicația Spotify ca telecomandă.
 • Multitasking: melodiile pot fi ascultate de pe dispozitivele mobile, chiar şi atunci când aplicația rulează în background.

Spotify – versiunea gratuită:

Muzică pentru toată lumea, ce poate fi ascultată gratuit oriunde. Spotify oferă utilizatorilor toată muzica de care au nevoie. Bucură-te gratuit de serivciu pe dispozitive mobile, tabletă, computer, PlayStation®, Xbox, Waze şi altele

 • Utilizatorii au acces nelimitat la o diversitate de facilităţi precum mii de playlist-uri realizate de experţi sau playlist-uri personalizate în funcţie de preferinţele acestora
 • Dispozitive mobile: ascultă orice artist, album sau playlist în modul shuffle pe telefonul mobil, gratuit (Android şi iPhone)
 • Desktop / Tabletă: acces la cerere la întregul catalog de melodii Spotify, pe desktop sau tabletă, gratuit
 • Acces la toate playlist-urile realizate de experţi locali şi comunitatea noastră de iubitori de muzică din întreaga lume. Peste 2 miliarde în total.
 • Creează playlist-uri şi distribuie-le instant prietenilor prin Spotify, Facebook, Twitter, mesaj text sau email.

Spotify Premium: tot ce are Spotify mai bun de oferit. Ascultă muzică şi când nu eşti conectat la internet. Orice melodie vrei, oricând. Fără restricţii. Fără reclame. Totul pentru doar 4,99 Euro pe lună.

 • Muzică la cerere (fără shuffling), neîntreruptă de reclame, pe computer, PlayStation4® şi PlayStation3®, Xbox sau Waze
 • Cea mai bună calitate a conţinutului audio (320kbps).
 • Posibilitatea de a asculta chiar şi fără a fi conectat la internet
 • Foloseşte funcţia Connect pentru a rula Spotify pe boxe, TV sau în maşină
 • O perioadă de test gratuită de 30 de zile este disponibilă atunci când te abonezi la Spotify Premium folosind un card de credit sau de debit

Mai multe știri poți să citești și în numărul 8 al revistei RUNNING MAG / FITNESS MAG, disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, la centrele de presă din Aeroportul Henri Coandă și online pe Books Express și la magazinul de echipament sportiv Quantom Sport.

Versiunea digitală a revistei poate fi achiziționată de pe platforma Paydemic.

Poți să te abonezi la revista RUNNING MAG / FITNESS MAG și prin platforma Paydemic.

Abonamentele se pot face și prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.