Edenia vrea să demonteze percepțiile greșite despre legumele congelate cu mini-serialul “Eduard – fermier urban”

0
3502
Edenia - Eduard - Fermier Urban

Edenia își propune să demonteze o serie de percepții greșite despre legumele congelate prin intermediul unei campanii de educare noncoformiste, plină de divertisment.

Legumele sunt esențiale pentru o alimentație sănătoasă. Totuși, în România, ele au un consum mai redus față de celelalte țări din Uniunea Europeană, chiar dacă și aici există o gamă variată de legume congelate disponibile tot timpul anului.

În plus, legumele congelate sunt o soluție sigură și practică, procesul de congelare rapidă păstrând intacte proprietățile nutritive, gustul și culoarea.

Edenia, liderul pieței de alimente cogelate, își propune să demonteze o serie de percepții greșite despre legumele congelate prin intermediul unei campanii de educare noncoformiste, plină de divertisment.

Astfel, Edenia lansează un mini-serial, cu 5 episoade, ce îl are în prim plan pe fermierul urban Eduard, un tip care și-a propus să crească legume în apartamentul său de la bloc, pentru a beneficia tot timpul de ele proaspete și pline de nutrienți. Eduard a dezvoltat o întreagă strategie de cultivare a legumelor la bloc, lucru ce îi dă întreaga viață peste cap într-un mod tragi-comic.

În fiecare episod, Eduard se lovește de întîmplări neașteptate în încercarea lui de a obține cele mai bune rezultate cu recolta sa urbană.

“Din poziția de lider al pieței de alimente congelate, credem că avem datoria să informăm publicul despre beneficiile acestei categorii. De data aceasta am ales arta cinematografică drept mijloc să transmitem un mesaj educativ, unui public cât mai larg.”, a declarat Oana Stîncel, Marketing Director Macromex, proprietarul brandului Edenia.

Intră pe www.fermierurban.ro pentru a vedea un nou episod în fiecare zi de luni, începând cu 18 noiembrie. Ca să nu ratezi cele mai haioase aventuri ale lui Eduard, abonează-te la canalul de YouTube Edenia și pe paginile de Facebook și Instagram Edenia.

Citește și: Nicoleta Nucă: „Mă antrenez pentru că mă ajută să elimin toată energia negativă acumulată”

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.