Echipa Triumf București a adjudecat trofeul Țiriac Trophy în cadrul primei ediții a turneului

0
155

În urma confruntărilor strânse între micii hocheiști din cadrul turneului Țiriac Trophy, grupa 7-9 ani, disputat astăzi la patinoarul Țiriac – Telekom Arena, echipa Triumf București a câștigat marele premiu – trofeul Țiriac Trophy. Echipa învingătoare este recompensată și cu echipament sportiv de specialitate în valoare de 9000 lei, cu tva inclus.

Telekom și Viitorul Hocheist au ocupat pozițiile doi și respectiv trei în competiție, fiind urmate în clasament de echipele Dedeman, Husky București și Steaua Rangers. Toate cele șase echipe de 7-9 ani înscrise în concurs sunt răsplătite cu echipament sportiv de specialitate asigurat de către Banca Transilvania și cu premii din partea partenerilor evenimentului: Herlitz și Dr. Oetker.

Federația Română de Hochei pe Gheață a onorat cu distincții cel mai bun atacant – Antonia Vîrgolici (Simona Halep), cel mai bun fundaș – Vlăduț Surugiu (Viitorul Hocheist), cel mai bun portar – Sofia Petre (Triumf București) și cel mai bun golgheter din turneu – Sebastian Simionescu (Triumf București). Ȋn plus, indiferent de evoluția în turneu, toți participanții au primit diplome și medalii.

La categoria 4-6 ani au evoluat echipele înființate la patinoarul Tiriac – Telekom Arena, respectiv „Simona Halep” și „Skoda”, cu o structură formată din nouă jucători și portar, în două meciuri demonstrative. Atât echipa exclusiv feminină de juniori la hochei „Simona Halep”, cât și echipa „Skoda”, au jucat primul lor meci oficial în cadrul turneului de hochei pe gheață Țiriac Trophy, editia I – 2017.

Categoria 7-9 ani a fost reprezentată de echipele „Telekom”, „Dedeman”, „Viitorul Hocheist”, „Husky București”, „Steaua Rangers” și „Triumf București”, formate din zece jucători plus un portar fiecare.

Marele trofeu, cupele și medaliile pentru toate echipele au fost decernate de către Ion Țiriac, alături de Ilie Năstase – Președintele Onorific al Fundației Țiriac, Simona Halep, Andreea Răducan și de Eduard Pană, în cadrul festivității de premiere. Turneul de hochei pe gheață Țiriac Trophy, dedicat juniorilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 9 ani, a fost organizat de Fundația Țiriac, în colaborare cu Federația Română de Hochei pe Gheață și a marcat un an de activitate pentru patinoarul Țiriac – Telekom Arena.

Arbitrajul a fost asigurat de Federația Română de Hochei pe Gheață, iar prezentatorul evenimentului a fost apreciatul comentator sportiv Emil Hossu-Longin. Turneul a fost deschis de o demonstrație artistică de patinaj realizată de copiii inițiați în sporturile pe gheață cu sprijinul Fundației Țiriac.

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurându-se de tribune pline de spectatori și susținători ai celor opt echipe înscrise în competiție.

Partenerilor deja consacrați ai patinoarului Țiriac – Telekom Arena: Telekom România, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda, li s-au alăturat pentru competiția Țiriac Trophy sponsorii Banca Transilvania, Aqua Carpatica, Herlitz, CCM și Dr. Oetker.

Țiriac-Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București – Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.