Echipa Brasil a prins un loc în lupta pentru Finala Mondială Red Bull Neymar Jr’s Five

0
279
Red Bull Neymar Jr’s Five

După Black & White și Tao United, campioana mondială din 2017, Brasil este cea de-a treia echipă care și-a asigurat un loc în finala națională a turneului global Red Bull Neymar Jr’s Five, după ce a făcut spectacol la Constanța, reușind să câștige etapa de calificare fără să primească niciun gol.

Turneul național de calificare pentru Finala Mondială Red Bull Neymar Jr’s Five a continuat în acest weekend pe terenurile FIAL Soccer Club din Constanța. 32 de echipe au jucat 56 de meciuri și au marcat 228 de goluri, totul pentru a-și îndeplini visul de a juca împotriva lui Neymar Jr. în Brazilia.

Și în etapa de calificare de la Constanța s-a jucat un fotbal spectaculos încă din faza grupelor. Meciurile au avut o durată de 10 minute și s-a jucat 5 la 5, fără portar, iar de fiecare dată când o echipă a înscris, cealaltă echipă a pierdut un jucător. În șase din cele 8 grupe echipa de pe prima poziție s-a calificat cu maximum de puncte, Veverițele în Pantaloni au câștigat grupa D cu 7 puncte, iar în grupa H au fost trei echipe cu câte șase puncte, FC Făgetului obținând calificarea în sferturi la golaveraj.

În sferturile de finală, Sharks Team au trecut cu 5 la 0 de HALA Constanța, Brasil a scos din luptă Veverițele în Pantaloni după un meci terminat cu scorul de 3 la 0, iar George și Indienii au trecut la limită, 1 la 0, în meciurile cu Brother, respectiv FC Făgetului.

În prima semifinală, Brasil s-a impus în meciul cu Sharks Team, scor 5 la 0, reușind să ajungă în marea finală fără să primească niciun gol. În cel de-al doilea meci din această fază a competiției, Indienii s-au impus cu 2 la 1 în meciul cu George, echipă care s-a impus apoi la limită în finala mică, scor 1 la 0, în partida cu Sharks Team.

În marea finală de la Constanța, Brasil a făcut din nou spectacol și a scos de pe teren toți jucătorii de la echipa Indienii, după ce a marcat 5 goluri. Cu Cristian Marin, căpitan, Gabriel Ion, fost jucător în echipa Tao United care a câștigat Marele Trofeu în 2017, Miguel Constantin, Alexandru Nechita și Mihai Mangealic, Brasil este a treia echipă calificată în Finala Națională a turneului Red Bull Neymar Jr’s Five.

“A fost un turneu intens și o experiență unică. Am intrat foarte motivați pe teren pentru că ne doream să ajungem în Finala Națională și ne bucurăm că am reușit să obținem calificarea fără să primim gol. Avem o echipă foarte bună, cu trei dintre jucători care au fost deja în Brazilia la Finala Mondială, și în această formulă obiectivul nostru este să câștigăm finala de la București. Ne pregătim intens pentru asta și vom lupta până la capăt pentru a ne atinge visul”, a spus Cristian Marin, căpitanul echipei Brasil.

Turneul național de calificare va continua la Timișoara (13 aprilie), Brașov (20 aprilie), Tîrgu Mureș (4 mai), Cluj-Napoca (11 mai), Iași (18 mai), Pitești (25 mai) și Chișinău (1 iunie). Înscrierile se fac pe site-ul oficial al competiției: www.redbullneymarjrsfive.com. Cele mai bune 10 echipe, câștigătoarele etapelor locale, se vor confrunta pe 8 iunie în Finala Națională de la București.

Turneul național de calificare este organizat în colaborare cu PENNY Market și MOL România.

Citește și: Corina Caragea: „Sportul îmi dă stare de bine, este un bun start de zi plină de energie!”

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.